МастерШеф. Професіонали 4 сезон 16 випуск від 03.06.2023: хто покинув шоу – “Другий поганий виліт”

Хто покинув "МастерШеф. Професіонали 4" у 16 випуску від 03.06.2023 вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, аби дізнатися ім'я учасника, який залишив шоу.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф. Професіонали 4” у 16 випуску від 03.06.2023. На цей раз кулінарний проєкт залишила учасниця Регіна Білоткач.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

У першому конкурсі учасники проєкту опинилися в ролі учнів у школі, адже їм довелося пройти тести на знання кулінарії й у кожному раунді намагатися перерахувати якнайбільше  продуктів, страв та процесів їх приготування. Переможець визначив продукти, які дістаються іншим кухарям, оскільки від цього на пряму залежало, з чого кожному довелося приготувати страву. А далі навіть з не поєднуваних інгредієнтів мали скласти іспит та здивувати своїм шедевром суддів.

Потім ще цікавіше, адже на учасників чекав справжній майстер-клас від топового шеф-кухаря та бренд-шефу Марка Черветті, який показав, як приготувати українські страви, але італійського походження, тому для того, аби не втратити білий фартух необхідно якомога точно відтворити рецепт. Проте й тут, здавалося, легкім завданні був свій нюанс – Марко говорив виключно італійською мовою й кухарі намагалися зрозуміти все без перекладача.

Зрештою, з усіма випробуваннями не впоралися: Антон, Едуард, Артем та Регіна.
На битві чорних фартухів кулінарам необхідно було приготувати страви з використанням продуктів, назви яких починаються на нерозгадані ними літери. Учасники мали добряче подумати, аби представити перед суддями гідний результат для повернення білого фартуха. Із завданням не впоралася учасниця Регіна Білоткач і покинула проєкт “МастерШеф. Професіонали-4” у 16 випуску.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

В коментарях користувачі соціальних мереж почали обговорення цього випуску, мовляв, шкода, що саме ця дівчина залишила шоу, але рішення суддів не змінити, оскільки незабаром фінал, а тому треба викладатися по максимуму.

Схожі статті

29-річній дружині Віктора Павліка знову робитимуть операцію: вже зробила собі красивий ніс та підборіддя

Четверта дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова повідомила, що за два дні лягає на нову операцію. Вже тривають останні приготування.

Соломія Вітвіцька показала нові фото з коханим та розповіла про його підвищення: сильні почуття на відстані

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька вразила мережу оновленням у своєму мікроблозі. Зірка показала, як зараз виглядає її бойфренд.

TAYANNA отримала ділянку землі на Балі та зізналася, хто їй зробив цей подарунок: “Я побудую собі там віллу”

Популярні жіночі гурти, які здебільшого складаються з дуже вродливих представниць прекрасної статі, часто прокладають своїм екс-учасницям шлях у світле майбутнє.

Ротару раптово повернулася через онука, який втік за кордон: як виглядає 30-річний Анатолій Євдокименко

76-річна Софія Ротару після тривалої перерви знову вийшла на зв'язок через ювілей єдиного онука, якому, все ж таки, вдалося втекти за кордон у 2023 році.

Ані Лорак поскаржилася на конфлікти з дочкою від турка Мурата Налчаджиоглу: ось і дочекалася

Ані Лорак вперше розповіла про проблеми у стосунках із дочкою. Чому співачка не може порозумітися з 12-річною Софією? Читайте далі у матеріалі.

Трохи схожий на зека: колишній Анни Трінчер Олександр Волошин кардинально змінив імідж після розлучення

Колишній чоловік Анни Трінчер після розлучення вирішив кардинально змінити імідж. Хочете побачити, як виглядає блогер Олександр Волошин зараз?