Дорофєєва, Барських та Алексєєв стануть почесними гостями на благодійному концерті Лайми Вайкуле

Лайма Вайкуле відома латвійська співачка, яка стала відомою завдяки кар'єрі у росії та в Україні. Але зараз жінка живе у рідній для себе країні та підтримує ту, яку може зрозуміти та бачить розвиток попри війну.

Вайкуле ніколи не боялась висловлювати власну думку, оскільки вона починала свою кар’єру за часів СРСР, а тоді було доволі складно влаштуватися у шоу-бізнесі. Та Вайкуле, як то кажуть, не з робкого десятку, тому вона ніколи не соромилась нічого та йшла напролом. Тому вона й досягла успіху та визнання.

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле

Останні кілька років жінка живе в Ізраїлі, саме там вона активно боролася з раком, до того ж вже другий раз. І варто сказати, що дуже вдало. Тому, зараз співачка вже точно нічого не боїться, тому висловлює власну думку нічого не боячись.

Лайма має дуже чітку позицію щодо війни, яку росія розгорнула на території України. Вона не розуміє, навіщо росії потрібна така кількість жертв та крові. Та й загалом жінка не може навіть уявити собі, що такого може бути на кону, щоб коїти такі бездумні злочини.

Саме тому Вайкуле активно допомагає Україні та українцям, так само як і її подруга Алла Пугачова з чоловіком Максимом Галкіним. А днями стало відомо, що співачка вирішила влаштувати концерт з благодійною метою, на який вона запрошує Надію Дорофєєву, Нікіту Алексєєва та Макса Барських. Вони стануть почесними гостями.

А от на сцені буде Лайма, Віра Брежнєва, Ніно Катамадзе, Андрій Макаревич, комік Семен Слєпаков, та, можливо, Алла Пугачова з Максом Галкіним.

Афіша концерту Лайми

Тож, тепер явно видно хто та як ставиться до України. І створення таких масштабних концертів на підтримку України – це дуже цінно, адже мало хто на таке здібен попри критику з кремля та всі погрози, які вона вже багато разів чула на свою адресу від москви.

Схожі статті

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?