Чоловік Валентини Хамайко Андрій Оністрат втратив сина: через місяць молодому герою було б 22

Життя – це дуже непередбачувана річ, воно може вмить обірватися і неважливо скільки вам років, гарна чи погана ви людина. Це зовсім не грає ролі.

Здебільшого люди почали сприймати смерть як щось досить звичне під час війни, і не одразу, а для цього теж потрібен був час. Зараз ми всі знаємо, що кожного дня хтось віддає своє життя за нашу волю, свободу, за майбутнє, яке має бути чарівним.

Звісно, ми не знаємо про всі жертви, але варто пам’ятати, що серед зірок та їхніх родичів теж не мало тих, хто осмілився взяти зброю до рук. Так, наприклад, чоловік телеведучої “Сніданку з 1+1” Валентини Хамайко Андрій Оністрат, відважно пішов на фронт.

Оністрат з сином Остапом

Чоловік все життя був кредитним експертом. Але в першу чергу батьком та чоловіком. Під час шлюбу з Валентиною в Оністрата вже була дитина і це син Остап. Валентина одразу прийняла його як рідного сина. Але тепер його немає.

Річ в тому, що 21-річний Остап, як і його батько вест останній рік провів на фронті. Хлопець захищав наші території у найгарячіших точках та регіонах. На війну Остап пішов добровільно, і батько – Андрій Оністрат підтримав сина й сам згодом пішов на фронт. Останні 2 місяці тато і син воювали разом, пліч-о-пліч. І можливо це було не просто так. А загинув Остап при виконанні завдання, на жаль, хоча хлопець гарно розбирався у військовій справі. Але від поранень і смерті ніхто не застрахований.

Пам’ять молодого героя дуже лагідно та по-материнськи вшанувала Валентина, адже для неї Остап завжди був рідним.

Валентина з Остапом

“Через місяць Остапу мало виповнитись 22 роки, а він вже рік як служив в ЗСУ, пішов добровільно! Цей рік став для нього роком перевтіленням. Ми бачили як він мужнішав і дорослішав з кожним приїздом, як ставав рішучим і вчився щодня цінувати життя” – написала Валентина.

Андрій та Остап на фронті

А сам Андрій присвятив синові не одну публікацію зі спогадами про їхні стосунки та побратимство на війні. Чоловікові неймовірно боляче відчувати втрату рідного сина, тому він виговорюється таким чином. Навіть уявити важко, що відчуває батько, коли його дитина помирає від зброї ворога ні за що.

Схожі статті

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?

“Тиждень в реанімації”: В’ячеслав Узелков розповів про свою хворобу і тимчасову втрату пам’яті

В'ячеслав Узелков вперше вийшов на зв'язок після кількох операцій та тривалого перебування в реанімації. Раніше чоловіку діагностували тромб у серці, тромб в аорті та гангрену ноги.

Чому Лілія Ребрик, якщо її батьки Тодорюк, а чоловік – Дикий: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик публічно розповіла, чому обрала доволі посереднє прізвище для свого сценічного імені, якщо мала на вибір інші круті варіанти.