Леся Нікітюк вперше показала, ким їй замінили Сергія Притулу на “Хто зверху?”: це не Рома Міщеряков, а краще

Неймовірно популярне шоу Нового каналу "Хто зверху?" Вже понад 10 років існує на українському телебаченні. І всі глядачі звикли до тандему Сергій Притула та Леся Нікітюк, проте часи змінюються.

Сергій був єдиним незмінним ведучим розважального проєкту “Хто зверху?”.  Він змінював ведучих, але його ні, адже, по-перше, Притула – це досвід, по-друге, шалене почуття гумору та гострий язик. А також неймовірна харизма, яку важко не помітити навіть крізь екрани. Але, звісно, у Сергія зовсім непростий характер, та це не заважало йому знаходити спільну мову з колегами.

Нікітюк згадала, як Притула запросив її на побачення
Нікітюк та Притула

Понад 10 років Сергій був фактично єдиним, з ким народ залюбки проводив вечори. З ним було дуже комфортно працювати Лесі, адже Притула став її першим співведучим і багато чому навчив її. Тому, під час зйомок нового шоу, дівчині дуже не вистачає Сергія, бо вони не просто колеги, вони ще й друзі. Звичайно, за такий великий термін вони встигли прикріпити одне до одного та стали рідними людьми.

Продюсери дуже довго вагалися, чи на часі зараз це шоу, і вирішили, що так, адже людям потрібно відволікатися. Але оскільки Притула серйозно пішов у політичну діяльність, до розважального контенту він повертатися не збирається, тим паче зараз.

Тож, довелося шукати нового співведучого для Лесі Іванівни, адже люди хочуть шоу. Відомо, що на кастинг прийшло лише 7 кандидатур, серед них були Нікіта Добринін, Роман Міщеряков та ще небагато інших відомих чоловіків. Але обрали одного.

Новий канал вирішив довго тримати його ім’я в секреті й різними натяками наводити глядачів на правильний варіант. На сторінці інстаграм вони давали різні підказки. Таким чином у глядачів залишилось 2 варіанти: Рома Міщеряков та Богдан Шелудяк (Буше).

Буше став новим ведучим Хто зверху?

І лише вчора ввечері команда Нового каналу нарешті показала обличчя нового ведучого Лесі Нікітюк, і ним став популярний блогер та ведучий за освітою Богдан Шелудяк. А обирали його за такими критеріями:

  • Вміння імпровізувати
  • Харизма
  • Гумор
  • Зовнішність

Тож, можна привітати Буше з новим та дуже серйозним етапом у житті, а Лесю з новим колегою.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.