Поліна Клименко з МастерШеф показала момент здійснення мрії: без Ектора не обійшлося

Кожна людина з дитинства має величезну мрію, але з віком ми всі чомусь набираємось сумнівів, невпевненості у своїх сила і в тому, що весь світ дійсно може бути нашим другом та місцем для реалізації навіть найсміливіших мрій.

Мрія – це для багатьох орієнтир по життю, але рухатися ним потрібно правильно. Ми всі мрійники з дитинства, але ви думали, скільки треба сил та наснаги, аби дотягнути свою заповітну мрію у доросле життя та ще й перетворити її у ціль. А потім, одну величезну ціль всього життя, розбити на мільйон маленьких, поступових кроків. Так, вони не завжди будуть вдалими і навіть у своїй більшості – невдалими.

Поліна Клименко

Треба буде багато падати і кожен раз зуміти знов піднятися наче вперше – це складно, особливо морально. А ця руйнуюча думка зі сторони, типу:

  • “Та досить вже займатися дурницями”
  • “Ну не твоє це”

Життя не гарантує, що мрія здійсниться, навіть при найсильніших стараннях та жертвах, але відмовлятися від неї – значить втратити сенс життя і пливти по течії без усілякої радості в житті. Тим більше, що інколи трапляються такі речі, на які ми не маємо впливу.Але якщо ви вже почали йти цим шляхом, ви дійсно вперті та маєте неймовірний стрижень всередині, який навчились запалювати знов і знов, навіть після найсильнішої зливи, яка його намагається загасити раз за разом.  е можна кидати цей шлях, не можна зраджувати собі, не можна слухати інших і припиняти вірити і треба докладати великих зусиль.

Так, наприклад, до своєї мрії вперто йшла й Поліна Клименко, яка завжди хотіла бути професійним кухарем, який потрапить на кухню найпрестижнішого шоу “МастерШеф”. Свою доріжку до мрії дівчина планувала довго, а потім просто вчасно зробила великий крок і перемогла. Щоправда, на шоу вона здобути перемогу не змогла, але бути учасницею і показувати свій професіоналізм ідолам кулінарії – це вже успіх.

Мрія кожного кухаря – це не лише участь у шоу, а ще й особисте знайомство з Ектором Хіменесом-Браво, Володимиром Ярославським та Ольгою Мартиновською. А от вони своєю чергою дуже охоче діляться досвідом з юними талантами світу кухні.

Мрія Поліни Клименко

Тож, як бачите, мрії матеріалізуються лише в тому випадку, коли до них йти і правильно розбивати велику мрію на маленькі цілі, а також ніколи не варто здаватися, особливо, після невдач. А їх може бути багато.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.