Учасник “МастерШеф. Професіонали-4” Антон Гільчук розповів про стосунки з Мартиновською: світяться від щастя

Учасник відомого кулінарного шоу країни "МастерШеф. Професіонали-4" Антон Гільчук розповів про своє ставлення до провідної шеф-кухарки Ольги Мартиновської.

Телепроєкт “МастерШеф” вперше почав готувати справжніх кулінарів до битви та вдосконалення наявного професіоналізму ще в далекому 2011 році. За цей час змінювалися судді, удосконалювалися правила та конкурси, а також світ побачив справжніх відданих своїй справі людей, в яких горіли очі від процесу створення страв.

Нинішня суддя “МастерШеф. Професіонали-4” Ольга Мартиновська здобула перемогу в третьому сезоні шоу й довела всім, що гідно тримає звання найкращого кулінара країни, адже зараз бачимо, що своїм досвідом почала ділитися з іншими учасниками.

Куди зникла Ольга Мартиновська
Антон Гільчук розповів про стосунки з Мартиновською

Антон Гільчук, який покинув славнозвісну кухню проєкту в 12 випуску розповів, як ставиться до Ольги Мартиновської. У його Instagram користувачі поцікавилися, чи існують учасники з минулих сезонів “МастерШеф”, які його надихають. У відповідь на це питання, хлопець опублікував світлину з Ольгою, тим самим зазначивши, що саме ця жінка стала для нього великим прикладом.

Антон Гільчук розповів про стосунки з Мартиновською: світяться від щастя

На фото обоє постали такими щасливими та усміхненими, а також відчувалася досить дружня й тепла атмосфера навіть через екран смартфона.

Нагадаємо, що Ольга Мартиновська перебувала у шлюбі, з молодшим за неї чоловіком на 5 років, який виявився ще й колегою по роботі в закладі харчування – Іваном Кобцем. У пари народилася донечка, яку вирішили назвати Вірою, однак згодом жінка зрозуміла, що вона енергетично сильніша, тому прийняла рішення розлучитися.

Схожі статті

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?

“Тиждень в реанімації”: В’ячеслав Узелков розповів про свою хворобу і тимчасову втрату пам’яті

В'ячеслав Узелков вперше вийшов на зв'язок після кількох операцій та тривалого перебування в реанімації. Раніше чоловіку діагностували тромб у серці, тромб в аорті та гангрену ноги.

Чому Лілія Ребрик, якщо її батьки Тодорюк, а чоловік – Дикий: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик публічно розповіла, чому обрала доволі посереднє прізвище для свого сценічного імені, якщо мала на вибір інші круті варіанти.