Дмитро Гордон їде в благодійний творчий тур за кордоном: збирає кошти за рахунок білетів, які продає в доларах

Дмитро Гордон відомий український журналіст, роботу якого дуже цінують. Через його професійність та та стійкий характер, він став одним з найпопулярніших журналістів країни.

З Гордона завжди брали приклад молоді й починаючі журналісти, які хочуть зробити свою кар’єру хоча б трохи схожою на шалений успіх Дмитра. Чоловік має власну точку зору та чіткий погляд на всі події, які відбуваються навколо. Він брав інтерв’ю у найвпливовіших та найсерйозніших людей України і не тільки. Він вміє досягати цілей та виходити на потрібні йому теми з будь-ким.

На які кошти живе Дмитро Гордон під час війни
Дмитро Гордон

Гордон має власний канал на YouTube і саме це раніше був його основний дохід, до нього завжди була черга на інтерв’ю і це суцільна правда, оскільки він міг справити враження та донести людині, що йому необхідно прийти на розмову з Гордоном.

Але під час повномасштабної війни його інтерв’ю не настільки часто виходять, тому його заробітки впали, але він не впадає у відчай та ще й робить все можливе, аби допомагати українській армії. Як відомо, чоловік не славиться ніякими талантами окрім журналістських. Та це не заважає йому робити власний творчий тур, завдяки якому він заробить гроші на дрони для ЗСУ.

Тож, днями чоловік оголосив, що цієї осені він поїде у авторський творчий тур, який зможе допомогти придбати цілих 100 дронів для конкретних підрозділів, а от для яких саме Гордону каже Генштаб, бо він з ними співпрацює та активно допомагає.

Переважно чоловік виступить в США, він вже склав список міст та оголосив вартість. Білети будуть коштувати від 50 до 340 доларів. Він виступить у таких містах як:

  • у Сіетлі;
  • у Сан-Франциско;
  • у Лос-Анджелесі;
  • у Маямі;
  • у Вашингтоні;
  • у Філадельфії;
  • у Нью-Йорку;
  • у Чикаго.
Тур Дмитра Гордона

А от все, що буде на його виступах – це лише просте спілкування з усіма глядачами, які прийдуть до Дмитра Гордона.

Схожі статті

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?

Мама трьох дівчаток: Лілія Ребрик вразила яскравими образами – на роботу, свято та на кожен день

Півтора місяці тому телеведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку. За цей час зірка встигла привести себе у форму та вийти на роботу на неповний день.

Хто він – непростий колишній Могилевської: не може її забути, згадує на кожному кроці і зайшов надто далеко

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська не так давно розповіла про нового чоловіка у своєму житті. Завдяки Валентину вона нарешті відчула себе щасливою.

Це був не піар-хід: Руслана Писанка знайшла своє щастя в 47 і стала дружиною молодшого за себе бізнесмена

Руслана Писанка змогла знайти своє кохання в 47 років, незважаючи на невдалі спроби: як телеведуча та акторка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком?

Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Продюсер Юрій Горбунов у перервах між відрядженнями та гастролями із задоволенням проводить час із сім'єю – коханою дружиною та двома синами.

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.