“Непроста людина це зробила”: Костянтин Грубич вперше розповів, хто винен у загибелі його старшої дочки

Знаменитий український телеведучий Костянтин Грубич вперше розповів про свої думки стосовно загибелі його молодшої дочки, яка померла 2014 року.

2014 року популярний український телеведучий Костянтин Грубич проходив через найважчий період у своєму житті, адже зірка дізнався, як це — втратити рідну дочку. Його вісімнадцятирічна спадкоємиця пізно ввечері поверталася додому. Сталося ДТП. Зловмисник втік, а дівчина загинула.

До сьогодні винуватця її смерті поліція так і не знайшла, що вже казати про кримінальне провадження, але Костянтин впевнений, що вони знають, хто він, але приховують правду.

Костянтин Грубич вперше розповів, хто винен у загибелі його старшої дочки

Костянтин Грубич вперше розповів, хто винен у загибелі його старшої дочки

Про це зірка вперше розповів у своєму інтерв’ю для Аліни Доротюк.

“Досі нічого не знайшли. І це відкрите питання, я вважаю, що я і не знаю, чи хотів би я дізнатися, хто це зробив. У нас з дружиною на це різні погляди. Вона вважає, що треба знати. Але справа не закрита, і чим далі, ми все більше переконуємося, так у нас якесь своє бачення, що слідству відомий злочинець, мабуть від самого початку. Але зроблено так, щоб він був невідомим. Я думаю, що це був футбол у той вечір, це не така вже ніч була, це 12 годин, ми могли легко піти її зустріти. Але все ж таки доросла людина, 18 років… Вона сама не хотіла, щоб ми її зустрічали. Я картаю, що я цього не зробив. І навіть сердився. Мені здається, що це просто йде замовчування. Але я розумію, що я — зацікавлена особа, і не можу це все об’єктивно сприйняти. Мені правду розказують по папірцям, вони все проробили правильно начебто. Внутрішнє відчуття, що ми ошукані. Що тут в знову вступила в справу корупція. Що це якась непроста людина це зробила, але ж вона ходить по землі тут. І як з цим жити? Мене тішить, що є Бог, і Бог розбереться”

При цьому зірка зізнається, що так насправді і не прийшов до тями після цієї втрати, і просто навчився з цим болем жити. Після трагедії у сім’ї Костянтин Грубич надовго зник з телебачення і пережив серйозний спад у кар’єрі, що не дивно. Але зараз він повернувся на минулі позиції і тішить своїх глядачів власним професіоналізмом та підходом до подачі інформації.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.