Володимир Дантес похизувався здобутками коханої Кацуріної – модниця продала трендові речі й заробила кошти

Ексчоловік співачки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес показав здобутки своєї коханої дівчини Даші Кацуріної у розпродажі власних речей з гардероба для благодійної справи.

У житті часто трапляються помилки, які ми робимо для того, аби здобути щастя в майбутньому без їх повторення. Колишнє подружжя Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої доводять: не важлива думка суспільства – ключову роль у всьому відіграє власне щастя.

У своєму блозі співак, шоумен та гуморист Володимир Дантес похизувався здобутками нової коханої Даші Кацуріної, яка донедавна була йому лише другом сім’ї. Чоловік повідомив, що дівчина займалася розпродажем одягу з власного гардероба в хорошому стані, з модними тенденціями, аби зібрати кошти для допомоги Україні.

Даша Кацуріна заручилася підтримкою подруг та лікарів для прослуховування пісні Кацуріна та Дорофєєвої
Володимир Дантес похизувався здобутками коханої Кацуріної

Дійство відбулося в спільноті “Кураж” міста Києва, яка допомагає багатьом людям знайти своє місце в суспільстві, створити сотні робочих місць та надати підтримку та ком’юніті учасникам дійства.

“Даша Кацуріна сьогодні продала речі з власного гардероба на 30 000 за годину. Я робив вигляд, що допомагав. Завтра другий день в “Кураж”. Приходьте, купуйте і донатьте”, – розповів Дантес.

Володимир Дантес похизувався здобутками коханої Кацуріної

Володимир Дантес зізнався, що з колишньою дружиною не спілкується й дізнався про початок її стосунків з Мішею від сторонніх людей. Запевняє, що йому немає ніякого сенсу з ними підтримувати зв’язок, однак за продовженням цієї любовної історії цікаво спостерігати як і всій аудиторії. Дантес зазначив, що не любить брехні та лицемірства, а у ситуації з Дорофєєвою – так і вийшло, мовляв, це все неприємно і залишатиметься на їхній совісті.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.