Володимир Остапчук привів свою молоду кохану Полтавську до їхнього з Горняк будинку: “Будемо жити всі разом”

Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук потрапив у скандал, пов'язаний із його спільним майном з Христиною Горняк. Усі деталі в нашій статті.

Зберегти хороші стосунки зі своєю колишньою дружиною Оленою Войченко Володимиру Остапчуку не вдалося. Одразу ж після розлучення екс-подружжя почала публічно скандалити. Обидва не добирали інформацію, якою ділилися стосовно одне одного, і хоча через декілька років здавалося, що нічого нового публіка не може почути від екс-пари, їм вдавалося глядачів дивувати.

Христина Горняк же запевняла, що у випадку, якщо розлучиться з Володимиром, то вони не будуть виносити усі скандали на публічний осуд. Але перший скандал між колишніми вже стався.

Володимир Остапчук привів свою молоду кохану до їхнього з Горняк будинку

Христина Горняк відповіла, чи підтримав її Володимир Остапчук
Володимир Остапчук привів свою молоду кохану Полтавську до їхнього з Горняк будинку

Так, нещодавно Христина Горняк дізналася з преси, що Володимир Остапчук привів свою нову кохану Катерину Полтавську до їхнього з нотаріусинею будинку і почав планувати будівництво. Відмітимо, що телеведучий та юристка так і не поділили маєток і до сих пір його доля не була вирішена. Тепер же навколо майна розгорівся конфлікт.

Христина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відповідь на побачене і заявила, що по закону маєток має бути поділений навпіл, а отже Христина буде жити разом з Володимиром та Катериною.

Володимир Остапчук привів свою молоду кохану Полтавську до їхнього з Горняк будинку

“Ну ок, будемо жити всі разом, адже майно, набуте нами в законному шлюбі, є нашим спільним майном колишнього подружжя!” – зазначила нотаріусиня.

Нагадаємо, що будинок будувався в елітному селищі. Там екс-подружжя готувала не тільки дитячі кімнати для спадкоємців Володимира від попереднього шлюбу, але й готувалися кімнати для майбутніх спільних дітлахів. Будівництво говорило про те, що пара навіть не розглядає імовірність розлучення найближчим часом, але все склалося абсолютно інакшим чином.

Зараз ведучий живе разом з новою обраницею, журналісткою Катериною Полтавською. Олена Войченко разом з дітьми зірки перебуває в Канаді, а Христина не так давно завітала до європейських лікарів з метою вилікувати свою нирку.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.