“В обличчі Пономарьова DZIDZIO має ворога”: Олександр Пономарьов вразив зізнанням про стосунки з колегою

Знаменитий український співак Олександр Пономарьов вперше розповів, як ставиться до Михайла Хоми. Чого раніше не помічали шанувальники дуету?

Незадовго до початку повномасштабної війни Олександр Пономарьов та Михайло Хома заспівали дуетом. На дану роботу аудиторія звернула увагу одразу ж, адже окрім неймовірного вокалу та тексту композиції, в очі кидався контраст: DZIDZIO, виявляється, вміє співати зовсім інакше.

Дуетна пісня була настільки успішною, що чоловіки прийняли рішення виконати ще декілька. А після початку повномасштабної війни в Україні одразу ж рушили разом у концертний тур, метою якого була благодійність.

Олександр Пономарьов вразив зізнанням про стосунки з Михайлом Хомою

З ким Олександр Пономарьов знайшов сімейне щастя
Олександр Пономарьов вразив зізнанням про стосунки з Михайлом Хомою

Нещодавно Олександр Пономарьов дав ексклюзивне інтерв’ю для Дмитра Гордона, в якому розповів про свої справжнє ставлення до колеги. Зокрема, чоловіка розбирають протиріччя.

З Михайлом Хомою зірка готовий співпрацювати, адже виконавця поважає та шанує його талант, а от альтер-еґо колеги артиста не викликає стільки емоцій.

“Я йому сказав, що в обличчі Пономарьова Dzidzio має ворога, а Михайло Хома – друга. Ну, я жартував, звичайно. Це не так. Я люблю і коли він як Dzidzio працює. І це так само може бути, тому що він людей… Ну, піднімає їм настрій. Це такий позитивний образ. До речі, його дуже люблять діти. Він уміє з ними ладнати, знає, що їм сказати, щоб вони… Унікальний у цьому сенсі він хлопець”, – розповів Пономарьов.

Співак визнав, що вони неодноразово говорили на дану тему. Зокрема Олександр Пономарьов висловив своє розуміння вибору Михайла. Мовляв, завдяки гумористичному образу чоловіку було набагато легше заробляти. І тим не менш, зірка хоче бачити в Михайлові саме серйозний образ, в якому він на повну може проявити свій талант та силу голосу.

Примітно, що Михайло Хома неодноразово зіштовхувався на своїх концертах для військових з проблемою: чоловіки просили в нього заспівати щось веселе та підняти їм настрій. А от граматичні пісні та сильний вокал їх аніскільки не цікавив.

Тим не менш, в коментарях під публікаціями Хоми можна побачити, що користувачі здебільшого закликають артиста перейти на серйозний формат виступів.

Схожі статті

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.