І до зірок дійшла черга: Віталій Козловський отримав повістку та з гордістю підписався у ній

Віталій Козловський відомий український співак, який завжди був одним з найулюбленіших серед українських слухачів. Його пісні вже багато років підкорюють серця жінок.

Віталій вже кілька десятиріч є одним з провідних українських співаків у своїй віковій категорії. І саме тому йому не було складно стати улюбленцем українок, оскільки як такової конкуренції у нього не було й немає до сьогодні. Саме тому, навіть у складних умовах війни Козловський продовжує працювати та виступати. А також у цей нелегкий для країни час, він активно допомагає Україні виборювати свою свободу.

Віталій Козловський

По-перше, Віталій виступає з благодійними концертами, кошти з яких йдуть на допомогу Збройним Силам України. А по-друге, він став волонтером і часто навідує військових та постраждалих від війни з допомогою. А це дуже цінно, бо насправді він міг би просто виступати й все, але совість Козловського підказує йому робити інакше.

Віталій не приховував, що він готовий до того, щоб йти на фронт та захищати свою  батьківщину зі зброєю у руках. Але задля цього варто отримати повістку, адже часи, коли чоловіки йшли за власним бажанням на війну вже завершилися, тому, якщо хтось і розраховує на те, щоб приєднатися до батальйонів, то варто чекати повістки.

Звісно, за півтора року війни ми вже побачили, хто і на що здатен, і Козловський потрапив у список тих, хто робить багато для рідної неньки. Та днями і його черга отримати повістку. І варто сказати, що співак прийняв цей виклик дуже гідно. Він показав, як прийшов до військкомату за своїм документом.

Козловський у військкоматі

У коментарях Козловському люди пишуть дуже бадьорі коментарі, його підтримують та висловлюють йому слова подяки та підтримки. І це чоловік ще навіть не знає коли саме йому потрібно буде відправитися на фронт. А можливо спочатку потрібно буде пройти навчання, адже він має вміти все.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.