Тімур Мірошниченко стане батьком і розсекретив, кого з дружиною усиновлює прямо зараз: “Ще зовсім трохи”

Знаменитий український телеведучий Тимур Мірошниченко вперше розповів, кого ж вони усиновлюють. Зірка публічно назвав стать дитини. Детальніше в статті.

Після 24 лютого кількість сиріт в Україні стрімко збільшується і, на жаль, зупинити це поки що не вдається нікому. У зв’язку з цією проблемою велика кількість знаменитостей публічно заговорила про своє бажання усиновити дітей. Це послужило не тільки підняттям проблеми на поверхню, але й натхненням для глядачів, або ж свого роду поштовхом для них на роздуми стосовно подібного кроку.

Тімур Мірошниченко розповів, кого вирішив усиновити

І хоча багато зіркових пар активно говорила про бажання усиновити сироту, саме Тімур Мірошниченко став першим, який перейшов від слів до діла.

Тімур Мірошниченко розповів, кого вирішив усиновити

Ще минулого року разом зі своєю дружиною Інною він заговорив про те, що в їхній сім’ї з’явиться третя дитина. Зокрема, чоловік зізнався, що процедура дуже ускладнена бюрократією і має багато підводних каменів. Тим не менш, справа вже знаходиться на фініші, а тому зірка розсекретив стать усиновленого дитя.

Тімур Мірошниченко розповів, кого вирішив усиновити

Зі слів дружини Тімура Інни, в них з’явиться синочок. Якого віку буде дитина, а також з якого регіону поки що невідомо.

Тімур Мірошниченко розповів, кого вирішив усиновити. Скріншот повідомлення від Інни Рудник

Безумовно, перш ніж приступити до діла зіркові батьки поспілкувалися та зблизилися з малюком, і вочевидь увесь цей час підтримували з ним близькі взаємини.

Нагадуємо, раніше дружина Тімура Мірошниченко Інна Рудник розповідала про те, через яку кризу пройшла через материнство. Свою вагітність вона сприйняла далеко не так позитивно, як її чоловік, а тому попереду на жінку чекала післяпологова депресія. Впоратися з нею їй було неабияк важко, але вийти зі з цього стану таки вдалося.

Зараз же жінка демонструє не тільки бажання бути щасливою матір’ю, але готова бути прийомною для тієї дитини, яка була полишена родини внаслідок війни. Українці поставилися з великою повагою до даної новини і підтримали зіркову пару у їхніх намірах, адже вони виявилися дуже благородними і важливими для суспільства.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.