Донька ревізорки Фреймут Злата Мітчелл досягла бажаного та поїхала ще далі від мами – місце зупинки Фінляндія

Злата Мітчелл стала відомою завдяки своїй зірковій мамі, головного ревізора країни Ольги Фреймут. 17-річна дівчина розповіла про свою подорож до Фінляндії та вивчення нових, незнайомих місць.

Відзначитися в медійному світі нашій героїні допомогла її розкутість та статус зіркової мами Фреймут, адже перевірки, манера поведінки та вміння захистити свої кордони влучним словом неодноразово ставали прикладом для жінок, які хочуть поводитися гідно на людях.

І хоча зараз Ольга зізнається, що втратила себе, адже давно не з’являється на телеканалах, продовжує займатися розвитком своєї видавничої справи, а також не забуває про вдосконалення етикету та надання уроків правильної поведінки.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл
Злата Мітчелл досягла бажаного та поїхала ще далі від мами

Нещодавно її старша донька Злата Мітчелл, яку народила від британця Ніла, показала країну, до якої завітала вперше в житті. Юну дівчину зустріла незнайома їй Фінляндія, й кадри зі своєї подорожі донька ревізора висвітлила у своєму блозі. Зізналася, що ця поїздка – це щось нове та невідоме.

“Фінляндія це щось нове для мене”, – зазначила Злата.

Злата Мітчелл досягла бажаного та поїхала ще далі від мами

Світлини з міста Гельсінкі прикрасили її блог та залишаться в пам’яті Злати надовго. Нагадаємо, що журналістка, телеведуча та головний ревізор країни Ольга Фреймут народила старшу доньку від корінного британця Ніла Мітчелла. Спочатку чоловік своїми манерами затьмив розум жінці, проте згодом Оля зізналася, що стосунки не пройшли випробування спільним життям, тому незабаром зірка, бувши вагітною, повернулася з Лондона до Києва.

Нині Фреймут заміжня за генеральним директором Нового каналу Володимиром Локотком й подарувала йому двох нащадків – сина Валерія у 2016-му та доньку Євдокію у 2017-му.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.