Прибрала до рук не тільки чоловіка і дім, але й острів: кохана Остапчука Полтавська наступає на пʼяти Горняк

Нова обраниця Володимира Остапчука Катерина Полтавська показала, як вирушає за кордон. На цей раз журналістка вирішила відпочити у місці так званої сили Христини Горняк.

Вперше користувачі мережі запідозрили, що у Володимира Остапчука та Христини Горняк не все в порядку відносинах, коли нотаріустоня засвітилася на острові Міконос. Колись юристка відкрито говорила про те, що у випадку розлучення не буде обговорювати проблеми з пресою, а навпаки знайде місце для себе, де зможе відпочити та відновитися і головне — приділити собі час.

І контент, який вона публікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram був підозріло схожий саме на контент жінки, яка влаштувала собі перезавантаження після важкого періоду у взаєминах з коханою людиною. Вже пізніше Христина та Володимир таки підтвердили розлучення, і незабаром стало відомо, що телеведучий закрутив новий роман.

Дівчина Володимира Остапчука рушила на острів, де тривалий час жила його екс-дружина Христина Горняк

Незабаром стало відомо, що у нової пари доволі велика різниця у віці. Поповзли чутки і про чергове одруження зірки, втім, вони досі не підтвердилися.

Володимир Остапчук з молодою дружиною Полтавською похизувався палкими поцілунками на концерті
Дівчина Володимира Остапчука рушила на острів, де тривалий час жила його екс-дружина Христина Горняк

Натомість, не дивлячись на небажання Христини влаштовувати публічні скандали, перший вже прогримів. Сталося це після публікації Володимира з Катериною, у якій вони почали ділитися планами на будинок, який телеведучий придбав у шлюбі з юристкою. Жінка нагадала, що будинок також належить і їй, а отже жити в маєтку вони будуть втрьох.

Нещодавно і місце сили та відновлення Христини також було пригадано Полтавською. Журналістка нещодавно заявила, що збирається саме туди.

Дівчина Володимира Остапчука рушила на острів, де тривалий час жила його екс-дружина Христина Горняк

Нагадуємо, нещодавно Горняк розповіла про те, що може залишитися без нирки. При цьому жінка публічно відповіла на питання про те, чи підтримав її колишній чоловік. Христина заявила, що Володимир їй не написав і жодним чином не відреагував на новину про проблеми з її здоров’ям.

Досі екс-подружжя не займалося питанням поділу майна, але судячи з усього, цей процес швидко наближується.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.