Огнєвіч запевняє, що не знала, а Полякова вимагала розлучення: зірки, які крутили романи з одруженими

Як адюльтер широко розповсюджений у шоу-бізнесі, так і історія любовних трикутників. Зірки такі самі люди, і часом вступають у не надто надійні відносини.

Далеко не всі зірки побудували своє сімейне щастя з чистого аркуша. Так, деяким довелося побути у статусі коханки, і ба більше, далеко не всім вдалося зберегти любов. Заборонені романи часом залишають після себе лише присмак непотрібного досвіду, який не хочеться повторювати.

Злата Огнєвіч

Огнєвіч відповіла, кого б обрала замість Задворного
Зірки, які крутили романи з одруженими

Злата свого часу дала ексклюзивний коментар, в якому розповіла, що мала досвід стосунків з одруженим чоловіком, однак у своє виправдання одразу ж заявила, що не знала про його сімейний статус, і тільки-но зрозуміла, що відбувається, одразу ж завершила роман.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина
Зірки, які крутили романи з одруженими

Натомість Ксенія Мішина не може похизуватися легким фінішем подібних стосунків. Акторка також вступила у взаємини з одруженим, але дізнавшись, не одразу змогла зробити вибір на свою користь, і в результаті родина розвалилася, а щастя з цим чоловіком зірка все одно не знайшла. Тепер Ксенія зарікається від подобно подібних романів.

Оля Полякова

Оля Полякова показала, як Аліса вишиває
Зірки, які крутили романи з одруженими

В історії Олі Полякової все закінчилося набагато краще. Її теперішній чоловік Вадим був одружений на момент їхнього знайомства. Артистка запевняє, що нічого серйозного в них не було, аж допоки бізнесмен не розлучився. Оля вимагала від нього даного кроку, якщо він хотів продовжувати стосунки. І врешті-решт, це сталося.

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко взяла участь у благодійному концерті для ЗСУ
Зірки, які крутили романи з одруженими

Тоня Матвієнко повністю віддалася почуттям і роману з Арсеном Мірзояном, коли той перебував у шлюбі і виховував у ньому дітей. Через рік після спільного гастрольного туру чоловік наважився піти від дружини і покликати заміж свою нову обраницю. Ця історія завершилася дуже щасливо для обидвох.

Катерина Осадча

Катерина Осадча
Зірки, які крутили романи з одруженими

Досі невідомо, чи була Катя Осадча фактично коханкою, адже Юрій Горбунов не розповідає, чи знаходився у шлюбі, коли закрутив роман з колегою. У будь-якому випадку з екс-дружиною він зараз спілкується і знаходиться в хороших відносинах.

Схожі статті

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.