“Лижі не їдуть?”: Слава Камінська захистила російську мову і заявила, що більше не повернеться до України

Екссолістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська потрапила до гучного скандалу через свою мовну позицію й, схоже, натякнула, що не збирається переходити на рідну, українську.

Ще один зірковий скандал, який не залишився без уваги, пов’язаний з дописом Слави Камінської, де вона публічно виправдала російськомовних громадян України й навела цитату 10 статті Конституції України, у якій сказано, що нашій державі гарантується вільний розвиток з використанням та захистом російської та інших мов різних національностей.

“Поясність мені, законослухняні громадяни. Лижі не їдуть?”, – зазначила в дописі Слава.

Слава Камінська захистила російську мову і заявила, що більше не повернеться до України

Під опублікованим постом, користувачі почали активне обговорення, адже запевняють, аби зірка провела буденність під постійними сиренами, звуками тривог та руйнуваннями рідних місць – сама відхрестилася від мови “братського” народу. Адже нині зірка живе в Нідерландах та Іспанії, тому подібного відчуття давно не переживала. Висловитися зірка вирішила на тлі ще одного скандалу, коли на концерті українського артиста Макса Барських викликали поліцію через виконання своїх російських хітів.

Слава Камінська
Слава Камінська захистила російську мову і заявила, що більше не повернеться до України

Також музична виконавиця відкрила свою точну позицію й зізналася: як говорила російською, так і продовжить це робити. Ба більше, додала, що на Батьківщину не повернеться, адже в українського народу все складно зі сприйняттям у їхніх головах. Ось така позиція у знаменитості, адже країна, яка подарувала їй славу, загальне визнання, аудиторію прихильників та зароблені кошти, які витрачає за кордоном – для неї наразі це не має ніякого значення й ціни.

Схожі статті

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.