Перемагав на Євробаченні, а от чи зможе на “Голосі країни-13”: продюсери оголосили ім’я третього тренера

Голос країни – це одне з наулюбленіших проєктів українського телебачення. За всі свої 12 сезонів воно підкорило мільйони глядацьких сердець не лише в Україні, а ще й за кордоном.

Голос у цьому році зазвучить по-новому, оскільки зараз в Україні настали нові часи для українців, нам важливо демонструвати свою особливість, культуру та традиції, які закладали роками. Нині нарешті з’явилась можливість заявити про себе на весь світ і зробити це гідно, на новому рівні.

Голос країни оновлює склад тренерів

Загалом створення цього проєкту в часи війни стало резонансною новиною для всього суспільства “The voice”, адже жодна країна не потрапляла у таку ситуацію, а знаючи все те, що відбувається у нас, українською командою захоплюються всі інші країни. І це вже багато чого значить.

Володимир Завадюк не приховує деталей та намагається бути відвертим з глядачами, тому, він відверто заявляє, що цей сезон стане більш чесним, буде більше уваги націлено саме на голоси, а не на особисті історії учасників, а також, новий сезон має бути особливим. Проте які саме особливості та новшества будуть присутні – не говорить.

Також, у тринадцятому сезоні повністю змінився склад зіркових тренерів. Таке рішення було прийнято командою, оскільки глядачі давно хотіли бачити нові обличчя у червоних кріслах, а також, за останній час з’явилося багато нових і талановитих артистів. А хтось з вже відомих просто закріпив свої позиції.

Першою тренеркою стала фронтвумен гурту “The Hardkiss” Юлія Саніна, саме її вже кілька років і глядачі і продюсери хотіли бачити на цьому місці. Другим тренером став улюбленець публіки Артем Пивоваров. А днями продюсери оголосили ім’я третього тренера.

Олег Псюк став новим тренером Голосу

І ним став лідер гурту “KALUSH” Олег Псюк. Вони перемогли на Євробаченні у 2022 році. А також Олег з гуртом дуже яскраво проявили себе за останні півтора року. Його кандидатуру часто писали глядачі в опитуваннях. Тому, саме Олег і зайняв третє тренерське крісло у “Голосі країни-13”.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?