Квартири від коханців, скандал з Кароль і нелюбов до статусу утриманки: що ви не знали про Іванну Онуфрійчук

Знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук на даний момент проживає разом зі своїм чоловіком у Швейцарії, але продовжує підтримувати Україну та своїх співвітчизників.

Відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук більше 2 років проживає у Швейцарії разом зі своїм чоловіком Алмазом. Остаточно вона перебралася до Європи після весілля, однак цей період майже зівпав з початком повномасштабної війни. Зірка допомогла усім своїм родичам евакуюватися, а сама згодом повернулася за улюбленцем Персиком, який залишився в квартирі. Заради свого пухнастика Іванна була готова пройти через воду та полум’я.

Що ви не знали про Іванну Онуфрійчук

Іванна Онуфрійчук надає допомогу українським бізнесменам
Що ви не знали про Іванну Онуфрійчук

І хоча знаменитість вже давно у шоу-бізнесі, на всю Україну її слава прогриміла після скандалу з Тіною Кароль. Так, Іванна почала співпрацювати з телеканалом “1+1” та зайняла місце поп-діви. Тіна не змогла промовчати та гучно відреагувала на дану новину, заявивши, що її конкурентка придбала собі позицію за гроші чоловіка. Тоді ж Іванна дала публічну відповідь, в якій попросила співачку не пліткувати.

Онуфрійчук завжди гостро реагує на неприємні висловлювання на свою адресу. Зірці не подобається, коли їй приписують статус дружини мільйонера і не надто полюбляє слово “утриманка”. У своїх минулих інтерв’ю Іванна чесно розповідала, що в обранці завжди обирала не бідних, а тому у подарунок могла прийняти і квартиру, і машину.

Заради кого Іванна Онуфрійчук покинула свого чоловіка-олігарха Алмаза
Що ви не знали про Іванну Онуфрійчук

Найбільше ревно зірка відноситься до своєї професійної репутації. Телеведуча робить недопустимими навіть натяки на те, що свого успіху вона досягла за чужий рахунок, і завжди нагадує, що працює на телебаченні досить давно, а шлях її був тернистим і доволі поступовим.

Нагадуємо, що не так давно Іванна Онуфрійчук анонсувала своє бажання стати матір’ю. Жінка повідомила, що вони з чоловіком вже активно працюють над питанням майбутнього батьківства і цілком імовірно, що незабаром шанувальники почують щасливу новину про скоре поповнення в родині. Як саме родина вирішує питання достеменно невідомо, але телеведуча натякнула, що вони спілкуються на цей рахунок з лікарями, готуючись до цього важливого періоду з усією відповідальністю.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?