Андрій Бєдняков розповів, що останній час живе на гроші дружини Насті Короткої: “Заробляє вона”

Андрій Бєдняков відомий український телеведучий, який давно завоював визнання та любов української публіки. Він дуже цікавий, харизматичний і талановитий чоловік, який може нетипово вести шоу.

Бєдняков став відомим завдяки шоу “Орел і Решка”, який був дуже цікавий для глядачів, адже два ведучих подорожували світом та показували, як можна жити за 100 доларів та на безліміт. Для глядачів сезон з Андрієм Бєдняковим та Настею Короткою став одним з найцікавіших, адже вони обидва мають неперевершене почуття гумору та ерудицію. Але часи “Орла і Решки” вже давно у минулому, і зараз для українського медіа настав новий час.

Андрій Бєдняков вдруге став батьком
Андрій Бєдняков з родиною

Вже півтора року у нашій країні йде повномасштабна війна, і саме вона змінила плани всіх українців та зруйнувала життя. Через напад росіян багато сімей зараз вимушені жити окремо, а хтось залишився без роботи. І все це насправді величезні проблеми.

Наприклад родина Насті Короткої та Андрія Бєднякова живе зараз окремо, оскільки він залишився в Україні, а його дружина з дітьми живе в Америці заради їхньої безпеки. Звісно, їм дуже важко жити у такому ритмі, але так склалися обставини, і на жаль, поки що виходу немає.

Днями Андрій став гостем шоу Володимира Остапчука “Мекнув-питайте”, де вони обговорювали тему сімейного бюджету. І Андрій зізнався, що він не має роботи, але у нього є збереження. Та все ж таки чоловік розповів, що в їхній родині зараз працює лише Настя, і вона надсилає йому гроші.

Звісно ж чоловіка це не зовсім влаштовує, але такі обставини, не було б у нас війни, все у всіх було б стабільно і добре, але на жаль, ми не знаємо, скільки ще українцям доведеться жити у таких диких умовах.

Бєдняков про заробітки
Бєдняков про заробітки

Оскільки Бєдняков ведучий, а проєктів мало, то його сфера поки що не надто затребувана. Тому, поки він сидить без роботи і чекає на кращі часи. Але він не сидить з пустим гаманцем і це головне для родини

Схожі статті

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?