Донька зрадниці Сніжани Єгорової Стася Ровінська зізналася, скільки платить за квартиру в Нью-Йорку: “Дорого”

Дочка знаменитої української телеведучий Сніжани Єгорової, яка підтримала російську федерацію, Стася минулого року емігрувала до Сполучених Штатів Америки.

Після початку повномасштабної війни в Україні сім’я Сніжани Єгорової остаточно розпалася. Дочка зірки Стася Ровінська, яка багато років працює на українському телебаченні публічно заявила, що її матір несе нісенітниці, а також зізналася, що вони повністю припинили спілкування.

Пізніше телеведуча додасть, що зіркова бабуся, коли почула, як її онуки ховаються у бомбосховищі жодним чином не відреагувала на це, і ба більше, заявила, мовляв, самі винні.

Стася Ровінська зізналася, скільки платить за квартиру в Нью-Йорку

Дочка Сніжани Єгорової Стася Ровінська живе у пустому приміщенні у Нью-Йорку
Стася Ровінська зізналася, скільки платить за квартиру в Нью-Йорку

Через війну, репутацію дочки зрадниці, а також складнощі на українському телебаченні через події Ровінська прийняла рішення емігрувати разом з чоловіком та трьома дітьми. Найдивовижнішим чином сім’я швидко знайшла житло і змогла влаштуватися у новій незнайомій країні.

Зокрема нещодавно Стася відповіла на запитання своїх підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про вартість їхньої квартири.

“Ми живемо в Брукліні. Наша квартира коштувала 2900, що дорого для нас зараз. Але були плюси. Ми підписали оренду на рік і нам дали 2 безкоштовних місяці оренди і ще місяць заплатила організація, яка допомагає українцям. Якщо перерахувати усе це, то ми платимо на тисячу менше. Ми дивилися різні варіанти, і звісно дешевші, та всюди, коли чули, що ми з України, у нас троє дітей і немає роботи – відмовляли. Про цю квартиру дізналась від знайомої з України. Вона також живе у цьому будинку. Вони були дуже лояльними і ми змогли швидко заїхати, що для нас було вкрай важливо”, — зізналась Стася.

Стася Ровінська зізналася, скільки платить за квартиру в Нью-Йорку
Стася Ровінська зізналася, скільки платить за квартиру в Нью-Йорку

Стася не приховує того факту, що статус громадян України у певному плані допоміг їм знайти більш-менш комфортне житло, хоча воно і знаходиться в Брукліні (цей район Нью-Йорку славиться злочинністю та неблагонадійними мешканцями).

Стася Ровінська зізналася, скільки платить за квартиру в Нью-Йорку
Стася Ровінська зізналася, скільки платить за квартиру в Нью-Йорку

Однак, кадри пейзажів з вікна вже говорять про те, що поселилися і зірки у доволі тихому і сімейному місці, що ідеально підходить для дітей.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?