“За рік ти залишаєшся у візку”: важкохворий Олег Винник вперше розповів про свій діагноз, через який втік

Юристи знаменитого українського виконавця Олега Винника минулого року заявили про те, що він не знаходиться на території України через важку хворобу, від якої лікується в Європі.

Більше року Олег Винник не спілкувався ні з українськими жуналістами, ні з аудиторією. Вона не знали, що артист знаходиться на лікуванні завдяки зверненні його юриста, однак діагноз також залишався великою загадкою.

І лише нещодавно виконавець прийняв рішення поговорити про зміни у своєму житті з Вікторією Курочкою у межах проєкту “Крупним планом”.

Олег Винник вперше розповів про свій діагноз

Олег Винник вперше розповів про свою хворобу

Зокрема мова зайшла про діагноз, який Олег відмовився назвати, але описав речі, через які йому довелося пройти.

Олег Винник вперше розповів про свій діагноз

“Я буду відвертий, я коли адвокат у своєму сказав (про чутки щодо раку) німецькою, він же не розуміє мови нашої. Я сказав, що от я “онкохворий”, кажуть про мене. Він так піднімає руку, хлопне зі мною, і каже: “Дайте пʼять. Значить будете довго жити”. Мені абсолютно по-барабану, що про мене хто говорить. Сьогодні трішечки гірше, аніж було тиждень тому. Буду відвертим. Слава тобі Господи, мені не підняли, поставили на ноги. Не одна, і навіть не дві речі, які мене накрили. Не звертаю уваги на своє здоров’я — десь є таке в інтерв’ю казав. А тепер думаю: “Вах, не звертаєш уваги на своє здоров’я. А як довго ти можеш таке робити? А що ти взагалі сказав?”. А потім в один день тобі раз, і все виключається. Цією хворобою в Німеччині хворіють 2 відсотки. 176 тисяч хворіють цією хворобою. Слава Богу вона сьогодні не є така страшна, і не є така летальна. Раніше, якщо одразу людина не зверталася до лікаря вона буквально через рік… Буквально ти залишаєшся у візку. Але сьогодні не потрібно хвилюватися, тому що є на це пігу*ки, є на це медикаменти. Воно починалася в турі, я не знав, що це таке. Чесно, не знав. І про це не розповідав”, – зізнався співак в інтервʼю.

Зірка підкреслив, що лікуватися йому допомагає кохана жінка, заради якої він бореться. Судячи з усього, саме через її тривогу за життя чоловіка сам Винник звернувся по допомогу. Однак, імені своєї рятівниці він не назвав, лише сказавши, що її всі знають.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?