Лайма Вайкуле розкрила реальну позицію Алли Пугачової до України: ось чому Примадонна мовчить насправді

Легендарна латвійська виконавиця Лайма Вайкуле дала ексклюзивний коментар стосовно політичних поглядів своєї зіркової подруги Алли Борисівни Пугачової.

24 лютого найпершою російською зіркою, яка відреагувала на повномасштабне вторгнення в Україну був Максим Галкін. Чоловік, не добираючи слів розкритикував дані дії і виразив свою підтримку Україні. Звісно, це сподобалося далеко не всім російським глядачам, за що гуморист був не тільки розкритикований, але й отримав статус іноземного агентаі був вимушений тікати з Батьківщини.

Лайма Вайкуле стала на сторону Пугачевої
Лайма Вайкуле розповіла про позицію Пугачової щодо війни

Алла Борисівна тим часом зберігала мовчання, але звісно рушила разом з родиною. Лише через півроку легенда радянської естради натякнула, що в абсолютно в усьому підтримує благовірного, у тому числі у його політичних поглядах.

Лайма Вайкуле розповіла про позицію Пугачової щодо війни

На щастя, у зіркового сімейства є нерухомість в Ізраїлі, куди усі четверо переїхали на постійній основі, хоча спочатку планували повертатися в російську федерацію. Артистка не ізольована і активно спілкується зі своїми друзями. У тому числі з Лаймою Вайкуле, яка також підтримала Україну майже одразу.

Лайма Вайкуле стала на захист Пугачової
Лайма Вайкуле розповіла про позицію Пугачової щодо війни

Латвійська артистка ніколи не приховує від журналістів своїх думок і активно ділиться висновками як про українських колег, так і проросійських. І зокрема залюбки може зайвий раз побесідувати на рахунок Примадонни.

За словами Вайкуле, вона прекрасно знає, що Пугачова і її чоловік Максим Галкін думають про усі події. Співачка зазначила, що у них однакова позиція. Сама Вайкуле, як відомо, відкрито засуджує війну і підтримує Україну.

“Я просто знаю їхню думку. Що ми шукаємо в друзях? Щоб ми думали однаково, однаково оцінювали погане і хороше. Коли це зникає і немає довіри – так зникають друзі і знайомі”, – зізналася співачка на проєкті “Знаменитості. Без фільтрів”.

Нагадуємо, що тривалий час російські користувачі намагалися цькувати Аллу Борисівну в соціальних мережах, але ця задача в них провалилася. Максима Галкіна постійно активно критикують в коментарях, але гуморист завжди може знайти в голові дуже розумні та гострі відповіді, які відбивають бажання залишати гнівні повідомлення під його публікаціями.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?