Лайма Вайкуле розкрила реальну позицію Алли Пугачової до України: ось чому Примадонна мовчить насправді

Легендарна латвійська виконавиця Лайма Вайкуле дала ексклюзивний коментар стосовно політичних поглядів своєї зіркової подруги Алли Борисівни Пугачової.

24 лютого найпершою російською зіркою, яка відреагувала на повномасштабне вторгнення в Україну був Максим Галкін. Чоловік, не добираючи слів розкритикував дані дії і виразив свою підтримку Україні. Звісно, це сподобалося далеко не всім російським глядачам, за що гуморист був не тільки розкритикований, але й отримав статус іноземного агентаі був вимушений тікати з Батьківщини.

Лайма Вайкуле стала на сторону Пугачевої
Лайма Вайкуле розповіла про позицію Пугачової щодо війни

Алла Борисівна тим часом зберігала мовчання, але звісно рушила разом з родиною. Лише через півроку легенда радянської естради натякнула, що в абсолютно в усьому підтримує благовірного, у тому числі у його політичних поглядах.

Лайма Вайкуле розповіла про позицію Пугачової щодо війни

На щастя, у зіркового сімейства є нерухомість в Ізраїлі, куди усі четверо переїхали на постійній основі, хоча спочатку планували повертатися в російську федерацію. Артистка не ізольована і активно спілкується зі своїми друзями. У тому числі з Лаймою Вайкуле, яка також підтримала Україну майже одразу.

Лайма Вайкуле стала на захист Пугачової
Лайма Вайкуле розповіла про позицію Пугачової щодо війни

Латвійська артистка ніколи не приховує від журналістів своїх думок і активно ділиться висновками як про українських колег, так і проросійських. І зокрема залюбки може зайвий раз побесідувати на рахунок Примадонни.

За словами Вайкуле, вона прекрасно знає, що Пугачова і її чоловік Максим Галкін думають про усі події. Співачка зазначила, що у них однакова позиція. Сама Вайкуле, як відомо, відкрито засуджує війну і підтримує Україну.

“Я просто знаю їхню думку. Що ми шукаємо в друзях? Щоб ми думали однаково, однаково оцінювали погане і хороше. Коли це зникає і немає довіри – так зникають друзі і знайомі”, – зізналася співачка на проєкті “Знаменитості. Без фільтрів”.

Нагадуємо, що тривалий час російські користувачі намагалися цькувати Аллу Борисівну в соціальних мережах, але ця задача в них провалилася. Максима Галкіна постійно активно критикують в коментарях, але гуморист завжди може знайти в голові дуже розумні та гострі відповіді, які відбивають бажання залишати гнівні повідомлення під його публікаціями.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?