Плюс одна вагітна зірка 1+1: Наталія Островська скоро приєднається до матусь Барбір, Падалко і Хамайко

Кожна жінка рано чи пізно сягає того віку, коли вона готова стати мамою. Але задля цього спочатку варто знайти того самого чоловіка, від якого захочеться народити.

Зараз ми живемо у такому світі, де жінки і чоловіки мають повну свободу дій та можуть самі планувати власне життя, не дивлячись на сталі загальноприйняті стандарти. Жінки сміливо крокують вперед і розвиваються. Вони досягають шалених успіхів у роботі та стають впливовими. Адже просто бути дружиною і мамою багатьом вже замало.

Наталя Островська вагітна

Так, наприклад, ми знаємо багато відомих жінок, які стали мамами вже маючи певні досягнення у роботі. Ведучі ТСН, Сніданку та Єдиного марафону новин майже всі встигли стати успішними телеведучими та не залишили на другому плані родину. Людмила Барбір, Марічка Падалко, Валентина Хамайко, Алла Мазур, Неля Шовкопляс  та Лідія Таран вже фактично виростили своїх діточок. Але незабаром до них доєднатися ще одна молода зірка 1+1 Наталія Островська.

Ведуча Єдиного марафону новин та журналістка 1+1 Наталя Островська оголосила приємну і радісну новину – вона готується вперше стати мамою. Варто зазначити, що Наталя молода, амбіційна і дуже професійна журналістка, яка вже у 29 років готова стати свідомою матусею.

“Ми з чоловіком так довго чекали цієї новини. І тому хочемо поділитися нашою великою радістю з вами. Дуже щасливі, скоро з’явиться на світ наша перша дитина” – зізналась дівчина.

Наталя Островська вагітна

Також Наталя додала, що дитина сама обирає для себе батьків, час та місце свого народження і якщо це диво сталося під час війни, значить так і треба Всесвіту. І насправді народжувати у воєнний час – це героїзм.

Тож, ведучу можна сміливо вітати з новим статусом та чудовою новиною, яка точно перегорне її життя на 90 градусів. Але статі маленького щастя подружжя поки ще не знає, адже термін ще дуже маленький.

Схожі статті

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?