Юрій Горбунов вразив планами на поповнення в родині з Катериною Осадчою: хоче зробити дружину мамою донечки

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов не так давно став батьком вдруге, і тим не менше, зірка не збирається зупинятися на досягнутому і мріє про ще одну дитину.

Довгі роки вірні шанувальники Юрія Горбунова бажали йому пізнати щастя батьківства. Однак у тривалому шлюбі з Людмилою Горбуновою у чоловіка так і не зʼявилися діти. Роки йдуть вперед і фанати навіть змирилися з тим, що їхній кумир імовірніше за все залишиться бездітним.

Як раптом, Юрій Горбунов та Катерина Осадча зробили публічну заяву, які повідомили, що вони одружилися та чекають на спільного малюка. Було так багато питань, і так мало відповідей.

Юрій Горбунов вразив планами на поповнення в родині

Незабаром у зірки з’явився первісток Іван, через 5 років Катя Осадча знову повідомила про те, що виношує дитя. Для неї це був третій малюк. Як з’ясувалося за декілька тижнів до пологів, це також був хлопчик. Родина сяяли від щастя, а гордий батько одразу ж оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з пологового, щойно його синочок з’явився на світ.

Юрій Горбунов вразив планами на поповнення в родині

Однак, вже через декілька тижнів він вразив аудиторію ще однією заявою. Виявляється, чоловік вирішив не зупинятися на досягнутому і все ж таки стати батьком донечки. Катерина Осадча захоплення на розділила, і пізніше поділилася своїми думками на цей рахунок. Зокрема вона зізналася, що поки не впевнена, чи зможе ще раз змусити своє тіло пройти через таке випробування.

Знайшлася колишня дружина Юрія Горбунова, з якою він тримає зв'язок у шлюбі з Осадчою
Юрій Горбунов вразив планами на поповнення в родині

Але як би там не було, зірка все одно не втрачає надії на те, що зможе у цьому житті побачити свою дочку.

Примітно, що досвід виховання дівчинки у Юрія Горбунова є, і доволі великий. У цьому питанні він може похизуватися набагато більшими знаннями, ніж сама Катерина Осадча. А справа в тому, що у попередньому шлюбі він виховував падчерку Ксенію. Дівчина ставилася до вітчима як до рідного батька і змогла зберегти з ним дуже близькі відносини навіть після розлучення батьків.

Будучи у шлюбі з Людмилою, Юрій став дідусем, няньчив онучку і вочевидь мріяв про ще одну дочку. Тим часом Катерина набагато краще знається саме по хлопцям.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.