Лілія Ребрик показала тренування старшої доньки Діани: татко Андрій Дикий навчає тонкощів танцю

Відома телеведуча України Лілія Ребрик до шлюбу з хореографом Андрієм Диким не знала, що таке професійний світ танцю, однак партнерство в проєкті "Танці з зірками" перевернуло її уявлення.

Героїня нашого матеріалу Лілія Ребрик зізналася, що справжнє кохання з майбутнім чоловіком відчула після закінчення знімань танцювального проєкту. Обидвоє зазначали, що не концентрували свою увагу на романтичних стосунках, адже направляли свої сили на розвиток творчої кар’єри.

Телеведуча переконувала Андрія, що вміє товаришувати з чоловіками, де той своєю чергою запевнив, що не збирається вести зірку під вінець та й загалом водити з нею дружбу.

За словами артистки, під поняттям “дружба” вони намагалися приховати вже наявну симпатію, про яку розповіли одне одному після фінального ефіру проєкту “Танці з зірками”. У 2011 році телеведуча та хореограф Андрій Дикий зіграли весілля, а вже через рік жінка подарувала коханому доньку Діану, а у 2018-му доньку Поліну.

Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм та доньками

Днями знаменитість замилувала кадрами з професійного тренування старшої дівчинки Діани з зірковим татом. Танцівник старанно до всіх дрібниць показував граційні рухи бальних танців та правильну взаємодію зі своїми руками. Донька намагалася відтворити показане батьком та дослухатися до всіх порад.

Лілія Ребрик показала тренування старшої доньки Діани

Окрім цього, Діана має досвід в зніманнях серіалів від українських кінематографів, де змогла заробити свої перші кошти з раннього дитинства. Лілія зізнається, намагається не критикувати доньок, а давати правильні настанови в розвитку майбутньої справи життя.

Схожі статті

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?