Перша леді Олена Зеленська зізналася, що чоловік-президент з нею не радиться: “Між нами величезна прірва”

Володимир та Олена Зеленські напевно за останні півтора роки стали найцікавішим подружжям для України та всього світу. До них прикута дуже ретельна увага, особливо за їхніми стосунками.

Вже довгий час Володимир і Олена не живуть разом, адже президент постійно знаходиться у роботі та вирішує важливі питання щодо долі нашої країни. Володимир живе у своєму офісі та дуже рідко з’являється вдома. Його діти майже не бачать тата, так само як і його дружина Олена. Звісно, на ділових зустрічах вони зустрічаються, але це зовсім не ті відносини, до яких вони обидва звикли. В ньому немає романтики, немає жодних сімейних моментів. Проте ніжність, яку вони демонструють всесвіту – вона незмінна і вона є.

Володимир та Олена Зеленські
Володимир та Олена Зеленські

Раніше, у довоєнні часи Олена й Володимир завжди радилися перед тим, як прийняти рішення. Але нині зовсім інші часи й саме тому Зеленський самостійно приймає всі рішення щодо роботи, адже зараз рівень його реагування зріс у декілька разів.

Олена, як жінка і дружина звісно могла б образитися на це, але насправді немає жодних причин, адже Зеленський не має змоги розповсюджувати інформацію та відтягувати будь-які рішення, бо це може прямо впливати на долю України. А зараз тягнути не можна.

Тож, президент може порадитися лише з тими людьми, які розуміються у військових питаннях, адже нині лише аргументи людей, які знаходяться у тому ж стані, як і він чоловік може довіряти. Саме тому Олена вважає, що між ними існує ціла прірва.

Які книжки читають Володимир і Олена Зеленські
Володимир і Олена Зеленські

Тож, і у житті Володимира і Олени Зеленських настав той момент, коли вони щось почали вирішувати не разом. Адже Володимир завжди у справах та на важливих зустрічах і змоги радитись у нього немає. Але це зовсім не проблема, оскільки вони розуміють і люблять одне одного попри все.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.