Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин випустив пісню, яку не оцінила Тіна Кароль: “Дуже шкода”

Роман Сасанчин відомий український співак, який став справжньою зіркою головного талант-шоу "Голос країни". До того ж він отримав кубок переможця два рази й обидва у команді Тіни Кароль.

Рома довгий час тримався осторонь творчої діяльності, хоча для нього сцена була мрією всього життя. Але життя це настільки складна річ, яка дійсно може вмить змінитися і змусити людину жити за своїми правилами. Звісно, далеко не завжди люди піддаються долі, але бувають такі періоди, коли варто змінювати сферу діяльності та жити за новими правилами.

Роман на Голосі країни

Після “Голосу країни” Сасанчин почав виступати на концертах, корпоративах, і просто працювати як артист. Але згодом до нашої країни прийшов карантин, і все змінилося. Надпопулярні артисти змогли залишитись у топах, а от новачкам було складно. Тому Рома працював касиром в АТБ разом зі своєю нинішньою дружиною Іванною. Це був не найкращий час для них, і саме тоді хлопець втратив змогу працювати на сцені як артист.

Та час іде і все змінюється, Сасанчин відчуває, що він хоче знову творити та дарувати світові своє натхнення й втілювати свої ідеї у життя. Адже для кожної творчої людини важливо бути корисним і знати, що його творчість приносить користь публіці. А також визнання.

Саме через своє сильне бажання й невгамовний поклик зсередини, Роман не зупинився і крізь роки вирішив створити щемливу пісню під назвою “Повертайся”. Вона відображає силу очікування всіх матерів, дружин, сестер, які чекають на своїх героїв з війни.

Новий трек Сасанчина

Варто сказати, що Романа підтримала вже велика кількість людей, оскільки трек дійсно вартує уваги. Але наставниця Сасанчина українська поп-діва Тіна Кароль поки не змогла відобразити своє захоплення. Жінка не прокоментувала і не вподобала пост з піснею Роми, але можливо вона написала щось йому в особисті повідомлення. Але цього вже ніхто не дізнається.

Схожі статті

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?