Харизматичні красені, які завоювали серця молодих дівчат: Комаров, Тищенко, Остапчук, Хіменес-Браво та інші

У кожного чоловіка у віці 35+ в житті настає момент, коли вони починають цікавитись молодими дівчатами. І добре, коли ці чоловіки неодружені і не мають родин. Але є й інші випадки, які називають "Кризою середнього віку", та це лише народне виправдання для невірних пар.

Серед завидних чоловіків українського шоу-бізнесу, політики та інших сфер є немало пар, в яких чоловік набагато старший за свою дружину або дівчину. І це вважається абсолютно нормальним, адже зараз молоді дівчата стають набагато швидше мудрішими та реалізованими, і це приваблює чоловіків у дорослому віці, адже це захоплююче виглядає. Саме тому, що вони бачать в таких дівчатах потенціал, вони хочуть їм допомогти і бути поруч.

Микола Тищенко

Микола Тищенко з дружиною

Відомий шоумен і політик Микола Тищенко вже багато років одружений на дівчині, на ім’я Алла Барановська, яка молодша за нього на 23 роки. Але ця різниця не заважає їм бути щасливими й жити у повній гармонії.

Володимир Остапчук

Остапчук і Полтавська
Остапчук і Полтавська

Після двох невдалих шлюбів з ровесницями Володимир закрутив роман з 23-річною контент-менеджеркою Катериною Полтавською Різниця між ними складає 16 років. Але вони її взагалі не відчувають і будують щасливі стосунки.

Дмитро Комаров

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров і Олександра Кучеренк

У Дмитра Комарова вийшло підкорити Місис Україну Олександру Кучеренко. Дівчина молодша за свого чоловіка на 15 років. Звісно, Дмитро дуже пишається тим, що має молоду дружину красуню. У їхніх подружніх стосунках все спокійно, романтично та гармонійно.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор з дівчиною

51-річний Ектор довго шукав своє щастя, ходив на побачення й навіть реєструвався на сайтах знайомств. Але саме одне таке побачення звело його з досить молодою дівчиною, особистість якої суддя “МастерШеф” ретельно приховує. Проте відомо, що його обраниці до 30 років, але вони щасливі одне з одним і хочуть планувати майбутнє разом.

Схожі статті

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.