Друг Мартиновської Володимир Ярославський показав, як обирає нове авто: “До вподоби великі машини”

Володимир Ярославський відомий український шеф-кухар, який став незмінним суддею на головному кулінарному шоу України "МастерШеф". Його таланти не залишись без уваги.

Володимир все життя дуже багато працював та навчався заради свого успіху, спочатку він був лише помічником на кухні, дивився, як все працює і намагався створити власне уявлення про ідеальну роботу на кухні. І заради цього він пройшов довгий і тернистий шлях, який дозволив йому бути одним з найкращих в Україні.

Володимир Ярославський
Володимир Ярославськ

Ярославський має неабиякий досвід роботи на кухні, оскільки все своє життя він присвятив цій справі. Чоловік навіть не став заводити родину, адже у нього просто ніколи не було часу на знайомства, романи та відносини загалом. Хоча досвід у нього був, і Володимир навіть був готовий переїхати до іншої країни та кинути все, але не судилося.

Тож, весь свій час Ярославський присвячує кулінарії, він працює у власних ресторанах, все контролює, любить бути головним та завжди вдосконалює меню для своїх ресторанів. А також зовсім нещодавно кухар знову став студентом, адже навчатися ніколи не пізно. Проте його мера – це написання кандидатської роботи для студентів з гастрономії та кулінарії.

Володимир хоче бути корисним для нових поколінь кулінарів, адже світ кухні завжди розвивається і за цим шаленим темпом варто встигати та бути у тренді, інакше можна трохи здати свої позиції.

І варто зазначити, що його робота гарно оплачується, саме тому Ярославський собі ні в чому не відмовляє. Так, днями він показав, як обирає собі нову машину. Поки що Володимир нічого не придбав, але вже зміг визначити, що йому подобаються великі машини.

Ярославський обирає машину
Ярославський обирає машину

Тож, незабаром чоловік зможе придбати собі новий автомобіль при великому бажанні. А поки що просто обирає, що йому до вподоби.

Схожі статті

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.

Заговорив про особисте життя після побачення з Квітковою: Євген Янович зізнався, чи вільне його серце

Після побачення з відомою блогеркою Дашею Квітковою, шоумен Євген Янович неочікувано заговорив про особисте життя. Що відомо про романи зіркового чоловіка?

Даша Кацуріна вперше показала свою маму-вчительку: як виглядає майбутня теща Дантеса (фото)

Блогерка та бізнес-леді Даша Кацуріна зворушила кадрами атмосферної фотосесії з мамою. Який вигляд має майбутня теща Дантеса, яка, на думку шанувальників, дуже схожа на співака.