Святослав Вакарчук вперше зізнався, чому покинув свою другу дружину і двох дітей: “Це було неможливо”

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук не так давно став двічі батьком. Але чому зірка знаходиться не поруч зі своєю сім'єю? Усі деталі в статті.

Ще декілька років тому вірні шанувальники Святослава Вакарчука вже зневірилися у тому, що колись він пізнає щастя батьківства. Артист 2 десятиліття прожив у шлюбі з жінкою, яка надихала його на створення найдивовижніших хітів, і в цьому союзі він виховував падчерку. Але про рідних дітей мова не заходила.

Як раптом стає відомо не тільки про його розлучення з благовірної, але й про появу на світ первістка артиста. Хлопчика назвали Іваном, а особистість його матері залишалася серйозною інтригою для журналістів. Але першою під підозру потрапила продюсерка Євгеніє Яцута. Згодом стало відомо, що це дійсно вона.

Святослав Вакарчук розповів про свою розлуку з дружиною та дітьми

Святослав Вакарчук відгуляв розкішне весілля
Святослав Вакарчук розповів про свою розлуку з дружиною та дітьми

Після початку повномасштабної війни в Україні стало відомо і про народження дочки у зірки. Маленьку красуню назвали Соломією. Але Вакарчук не приховував того факту, що не живе з сім’єю. Що ж могло статися?

Знаменитість зізнався, що більш за все хотів би бути зі своєю родиною та маленькими дітьми. Але реальність була такою, що йому довелося розтавляти пріоритети. А так як майбутнє його дітей було найголовнішим, необхідно допомогти своїй державі. Музикант заявив, що пішов на цю жертву лише заради того, аби бути впевненим, що його спадкоємці будуть жити у вільній та процвітаючий країні і робить це в першу чергу заради них.

Впродовж війни Вакарчук активно гастролює, їздить на передову і робить все можливе, щоб посприяти перемозі своєї Батьківщини.

“Це було неможливо. Я розумів, що повинен сконцентруватись на найважливішому. Коли фронт стабілізувався, то бачився буквально кілька днів… Я щасливий, що побачив свою маленьку доньку, коли вона народилась, і я тримав її на руках — це таке щастя”

За його словами дуже важко, коли народжуються маленькі діти під час військових дій. Однак, Святослав вважає, що саме вони надихають на нові звершення та рух вперед. Де саме на даний момент знаходяться маленькі діти Вакарчука невідомо, тож є імовірність, що вони евакуйовані.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.