Сергій Притула у свої 42 роки отримав червоний диплом магістра: “Син сказав, що це дуже дивно”

Сергій Притула – відомий український телеведучий, волонтер і політичний діяч, який є улюбленцем української публіки та поважною особою серед своїх колег та серед знайомих із різних сфер життя.

Здається, рішення Притули остаточно піти з розважального контенту є вже прийнятим, оскільки Сергій вважає, що після політики це неможливо, а також він вже змінив свої життєві пріоритети. Саме тому, колишній шоумен продовжує розвивати свою політичну діяльність і здобувати нові знання, які стануть для нього корисними у новій професії.

Притула на випускному

Тож, днями Притула закінчив Український Католицький Університет, захистивши магістерську роботу з публічного управління та адміністрування. Саме ця професія дозволить йому глибше пізнати систему, в якій буде працювати, а також розширити свої знання. Адже навчатися ніколи не пізно, бо тільки так працює наш мозок і ми розвиваємося як особистості.

Сергій з сином

Так, сьогодні Сергій Притула виклав фотокартки на фоні свого Університету у формі магістра та зі своїм червоним дипломом, яким він може пишатися. Варто сказати, що його прийшов підтримати старший син Дмитро, який і підколов свого батька тим, що йому дуже дивно бути присутнім на заході, де його батько отримує диплом та виконує роль студента.

А от сам Притула вирішив прокоментувати процес свого навчання під час війни, адже це досить нелегко. А також висловити подяку своїм одногрупникам, викладачам та ЗСУ за можливість отримати нові знання та професію.

“Вчитися під час війни – це складно як з морального погляду, так і логістично. Тому я щиро вдячний Силам Оборони України, що дали можливість закінчити навчання, написати та захистити магістерську роботу. Безпосередньо вдячний своїм одногрупникам, котрі змінили університетські сесії на бойові розпорядження” – зізнався Сергій.

Притула магістр

Тож, Притулу можна привітати, адже тепер він володар двох гарних професій та двох дипломів, які відкривають йому нові двері та можливості у житті.

Схожі статті

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.

Ще “потягається” з Софією Ротару: 66-річна Оксана Білозір показала обличчя зблизька, а там – нуль зморшок

Легендарна українська співачка Оксана Білозір вразила новою фотографією, на якій виглядає на 30 років молодшою. У мережі знайшлися її реальні відео.