Вадим Олійник вперше розповів про зміну професії – Дантеса не переплюнути, в шоу-бізнесі не пробитися

Вадим Олійник став популярним в медійному світі завдяки перемозі в талант-шоу "Фабрика Зірок-2" разом з Володимиром Дантесом. І якщо Дантес активно розвиває співочу кар'єру, то Вадима зараз майже не чути. 

Відомий український артист Вадим Олійник вирішив покинути колегу по гурту “ДіО.фільми” Володимира Дантеса у 2015 році та розпочати власний сольник проєкт. 2016 та 2017 роки виявилися успішними в його творчих поривах, де чоловік отримав нагороду “Прорив року” на премії від M1 Music Award.

Однак після цього Вадима стало все менше й менше в медійному просторі, щобільше, Дантес сам після шлюбу зі співачкою Надією Дорофєєвою у 2015 році призупинив свою діяльність, у зв’язку з певною творчою кризою.

Володимир Дантес та Вадим Олійник

Втім, у 2022 році Володимир отримав друге дихання, тому з початку війни його кар’єра співака, а також гумориста пішла стрімко до нових вершин. Чи то Олійник надихнувся прикладом колишнього друга, чи то прагнув тріумфально повернутися до українського шоу-бізнесу, однак і сам презентував новий хіт “Світанок”, яку написав ще влітку 2022 року.

У відвертій розмові з телеведучим Славою Дьоміним Вадим зізнався, що вперше за півтора року наважився змінити напрямок у творчій професії.

“Я за цих півтора року освоїв нову професію – став актором дубляжу та озвучки. Так склалися зірки, моє бажання і бажання людей, які мені запропонували цю роботу. Мені дуже сподобалося, я почав працювати над цим і побачив в цьому свій розвиток”, – розповів Олійник.

Дьомін не зміг не згадати, що Дантес нині популярніший артист за Олійника, однак сам Вадим запевняє, що радий за колишнього колегу по гурту, слухає його треки та переконує, що йому подобається не тільки співати, а й телевізійна діяльність, професійний дубляж, тому в кожного з них своя дорога.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.