Коля Сєрга емоційно розпалив конфлікт з Олексієм Арестовичем: за собою все потягнуло одне висловлювання

Коля Сєрга відомий український співак, який прославився завдяки яскравій участі у шоу "Фабрика зірок", а потім розпочав свою сольну кар'єру в українському шоу-бізнесі. А зараз захищає нашу неньку на фронті.

Коля є дуже цікавою людиною, оскільки він має багато талантів. Його пісні завжди були дуже популярними. Вступити до лав ЗСУ чоловік вирішив у другий день повномасштабного російського вторгнення – 25 лютого 2022 року. Нині він служить на Доннечинні. Також Сєрга – один з ініціаторів створення “Культурного десанту” – проєкту, який спрямований на підтримку психічного здоров’я наших військових.

Коля Сєрга

І саме про психологічне здоров’я військових і піде мова, оскільки днями співак висловив свою думку щодо спічу екс-радника Офісу президента Олексія Арестовича. Оскільки Арестович вважає себе великим психологом, який має власний курс, він почав пірнати у психологію військових, яка є дуже складною, адже ніхто не знає, що за думки переслідують кожного з них.

Річ в тому, що Арестович передбачає у кожного військового ПТСР – це крайня реакція на сильний стресор, що загрожує життю людини. Простіше кажучи – це реакція на стрес, яка може проявлятися в кожного по-різному і через певний проміжок часу. Тож, Олексій передбачає, що все буде настільки погано, що військові почнуть підкладати бомби до сусідських дверей і будуть поводитися неадекватно.

Частина правди у його словах є, адже війна неймовірно сильно руйнує психіку кожної людини, а на фронті особливо. Проте не все настільки погано, як це бачить Арестович. Саме тому Коля вирішив висловити свою думку з цього приводу, як військова людина.

Відповідь Колі Арестовичу

“Вчора натрапив на 10-хвилинний спіч Арестовича з його знеціненням військових в теперішньому через призму субʼєктивних страхів в майбутньому. Дуже хитро і маніпулятивно. І абсолютно підло стосовно колективного фокуса на зусиллях до Перемоги. Причому він розуміє до чого це призводить і як впливає на мотивацію військових і тих, хто їм допомагає. Тож несе ще більшу відповідальність за кожне сказане слово” – висловився Коля

Також чоловік зазначив, що фронт Арестовича – це мовчання, і саме там він побажав йому перемоги і вдачі.

 

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?