Андрій Хветкевич з “Холостячки” розповів про майбутню дитину у шлюбі з чоловіком: “Буде сурогатне материнство”

Учасник романтичного проєкту "Холостячка-2" Андрій Хветкевич у травні цього року офіційно уклав шлюб з чоловіком, на ім'я Феліпе, а тепер новостворена сім'я заговорила про прагнення мати дитину.

Церемонія одруження пари проходила в Мексиці, а серед почесних гостей свята була і сама героїня “Холостячки-2” Злата Огнєвіч. Андрій Хветкевич зізнався, що йому подобаються і чоловіки, і жінки, тому на проєкті нікого не вводив в оману.

Андрій Хветкевич відповів на звинувачення в тому, що він використав Злату Огнєвіч
Андрій Хветкевич розповів про майбутню дитину у шлюбі з чоловіком

Чоловік не зізнавався команді СТБ про свій досвід стосунків в минулому, тому ніхто не знав про його вподобання. Додав, що наміри були чистими й він не хотів використовувати Злату. Було цікаво побувати на телебаченні та дізнатися, як відбувається процес знімань.

Нещодавно Андрій Хветкевич розповів ведучому Славі Дьоміну про прагнення мати дитину з його чоловіком Феліпе, але через кілька років. Андрій хоче мати стабільність у фінансових питаннях, адже його бізнес знаходиться в Україні й через війну бачить в цьому проблеми. Зізнався, що в майбутньому це буде сурогатне материнство і це питання досить недешевого характеру. Тому, для того, аби почати цей процес знадобиться мінімум 50 тисяч доларів.

“Це буде сурогатне материнство. Це недешево, дуже недешево. Почати цей процес мені потрібно як мінімум 50 тисяч доларів”, – розповів Андрій.

Андрій Хветкевич оголосив дату весілля
Андрій Хветкевич розповів про майбутню дитину у шлюбі з чоловіком

Також Дьомін поцікавився, чи розглядала пара на роль матері дитини подружку Андрія Хветкевича, блогерку Надін. Чоловік каже, що не розглядали такий варіант, однак, якщо вона захоже можна це питання обговорити.

“Ні, не розглядали, але, якщо вона захоче, то можемо розглянути”, – відповів Хветкевич.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.