Андрій Хветкевич з “Холостячки” розповів про майбутню дитину у шлюбі з чоловіком: “Буде сурогатне материнство”

Учасник романтичного проєкту "Холостячка-2" Андрій Хветкевич у травні цього року офіційно уклав шлюб з чоловіком, на ім'я Феліпе, а тепер новостворена сім'я заговорила про прагнення мати дитину.

Церемонія одруження пари проходила в Мексиці, а серед почесних гостей свята була і сама героїня “Холостячки-2” Злата Огнєвіч. Андрій Хветкевич зізнався, що йому подобаються і чоловіки, і жінки, тому на проєкті нікого не вводив в оману.

Андрій Хветкевич розповів про майбутню дитину у шлюбі з чоловіком

Чоловік не зізнавався команді СТБ про свій досвід стосунків в минулому, тому ніхто не знав про його вподобання. Додав, що наміри були чистими й він не хотів використовувати Злату. Було цікаво побувати на телебаченні та дізнатися, як відбувається процес знімань.

Нещодавно Андрій Хветкевич розповів ведучому Славі Дьоміну про прагнення мати дитину з його чоловіком Феліпе, але через кілька років. Андрій хоче мати стабільність у фінансових питаннях, адже його бізнес знаходиться в Україні й через війну бачить в цьому проблеми. Зізнався, що в майбутньому це буде сурогатне материнство і це питання досить недешевого характеру. Тому, для того, аби почати цей процес знадобиться мінімум 50 тисяч доларів.

“Це буде сурогатне материнство. Це недешево, дуже недешево. Почати цей процес мені потрібно як мінімум 50 тисяч доларів”, – розповів Андрій.

Андрій Хветкевич оголосив дату весілля
Андрій Хветкевич розповів про майбутню дитину у шлюбі з чоловіком

Також Дьомін поцікавився, чи розглядала пара на роль матері дитини подружку Андрія Хветкевича, блогерку Надін. Чоловік каже, що не розглядали такий варіант, однак, якщо вона захоже можна це питання обговорити.

“Ні, не розглядали, але, якщо вона захоче, то можемо розглянути”, – відповів Хветкевич.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?