“Життя є життя”: після розлучення з Дашею Квітковою Нікіта Добринін вразив зізнанням про фізичну зраду в шлюбі

Відомий український телеведучий Нікіта Добринін взяв участь в обговоренні невірності у законному шлюбі та розповів про своє ставлення до даного питання.

Взимку 2023-го стало відомо про те, що Нікіта Добринін та Даша Квіткова прийняли рішення завершити свою історію кохання. Зірки зробили публікації на особистих сторінках соціальній мережі Instagram, в яких поділилися своїми думками. Зокрема обидва підкреслили, що ніякої скандальної історії за цим розлученням не стоїть. Мовляв, бажання обопільне. Що саме сталося між подружжям залишилося великою загадкою для їхніх фанатів.

Нікіта Добринін вразив зізнанням про фізичну зраду в шлюбі

Даша Квіткова та Нікіта Добринін офіційно розійшлися
Нікіта Добринін вразив зізнанням про фізичну зраду в шлюбі

Нещодавно Нікіта Добринін завітав на програму “Мекнув — питайте” до Володимира Остапчука. У шоу була піднята проблема невірності у шлюбі. Зокрема інший гість Віктор Павлік заявив, що фізична невірність у союзі недопустима, як власне і сам ведучий програми.

Натомість Нікіта сказав, що зірки мають ілюзії стосовно стосунків і заявив, що на відміну від ідеалізованих поглядів на шлюб, реальність може бути абсолютно інакшою.

“Ну ви про якийсь ідеальний ефемерний світ, мені здається, говорите. Мені здається зараз, під час війни, і після перемоги буде прям конкретна і супер яскрава статистика. Якби ми там не говорили про кохання, про любов… Коли дружина перебуває рік там, півтори десь за кордоном… А чоловік знаходиться тут. І у вас там стосунки, не стосунки. Яка би у вас не була там любов. І зрада десь там ще в Польщі може бути. Чи зрада може бути на цьому боці. Я розумію, що це буде колосальна статистика. Яке б там кохання не було, і скільки разів проговорено це не було. Це не підстава, але це варіант. Я не допускаю, що можливі зради. Я говорю про те, що це довга розлука, і між парами відбуваються оці стресові ситуації. Дуже багато пар через це розпадається. Але аргументувати, що зрада можлива тільки якщо ти не любиш, мені здається, що не факт. Я розумію, що ви зараз говорите, як священники, а я…”, –зізнався Добринін.

Варто відмітити, що Добринін та Квіткова одразу ж заперечили зраду, як причину розлучення.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.