Олександра Заріцька заговорила про майбутнє весілля: пропозицію Павло зробив, а торжество не відразу

Відома українська співачка Олександра Заріцька повідомила публіці, коли планує весілля з коханим Павлом, якого донедавна старанно приховувала від очей журналістів та прихильників.

Особистий блог зірок в соціальних мережах може доповісти публіці багато цікавої інформації. Цього разу користувачі Instagram поцікавилися, коли Олександра планує весілля з обранцем Павлом, адже пропозиція була, а от офіційного розпису – ні.

Лідерка гурту “KAZKA” лаконічно й зрозуміло відповіла на дане питання. Вона натякнула, що наразі гучні святкування не на часі, тому збирається відзначити весілля відразу після перемоги, саме так і написала у своїй сторіз.

Олександра Заріцька заговорила про майбутнє весілля

Олександра Заріцька відповіла щасливе “так” на пропозицію у травні цього року. Зізналася, що для неї це виявилося повною несподіванкою, адже назвала це справжнім “кінематографічним моментом”. Motion-дизайнер Павло Тараненко обрав слушну нагоду, коли парочка поверталася додому.

Олександра Заріцька з обранцем Павлом Тараненком

Заріцька додала, для неї ці стосунки одні з перших серйозних та глибоких, хоча і знайома з Павлом вже багато років. Романтичні почуття у пари виникли незадовго до початку повномасштабної війни. Закохані почали жити разом, будувати плани на майбутнє, а Заріцька усіма силами натякала на весілля.

До зустрічі з Павлом знаменитість не вірила, що почуття можуть бути настільки сильними. Вона вважала, що кохання в більшості доводить до розбитого серця та розчарування.

Нагадаємо, про свої заручини Олександра Заріцька оголосила у день релізу треку “Без кохання”, де постала в білій сукні та фаті, натякнувши на свій статус нареченої.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.