Українські розважальні шоу, за якими всі сумують: “Танці з зірками”, “Х-Фактор”, “Холостячка”, “Хата на тата”

Особливу ланку в українському шоу-бізнесі зайняли розважальні шоу, які завжди користувалися неабиякою популярністю. Але з війною такі програми стали недоречними.

Безумовно після початку повномасштабної війни в Україні трансляція розважальних шоу стала недоречною. І хоча продюсери поступово намагаються повернути хоча б частину усім відомої програми на екрани, вони зустрічають серйозний супротив, що абсолютно не дивно та виправдано.

Тим не менш, телевізійники намагаються водночас пояснити даний крок тим, що компанії мають жити, а для цього необхідно так чи інакше створювати продукт, який буде споживатися українцями. З нього вони отримують дохід і сплачують немаленькі податки в українську державну скарбничку.

Таким чином вдалося повернути в ефіри “МастерШеф”, “Холостяк” та “Хто зверху”. Але скільки ж шоу залишилося без фінансування та підтримки?

Танці з зірками

Тіна Кароль та Дмитро Жук на шоу "Танці з зірками"
Українські розважальні шоу, за якими всі сумують. Тіна Кароль та Дмитро Жук на шоу Танці з зірками

Останній сезон даного проєкту вийшов на українські екрани влітку 2021 року. Безумовно продюсери і не думали, що доведеться поставити його на паузу, але принаймні гроші на його виробництво не витрачалися, а отже компанія не втратила інвестиції.

Хата на тата

Українські розважальні шоу, за якими всі сумують

Дана програма також востаннє вийшла на екрани 2021-го. Чому зупинилося виробництво цього проєкту цілком зрозуміло: якщо закрити очі на етичність, у ньому в основному брали участь пересічні українці, життя яких перевернулося з ніг на голову. На даний момент зніматися в шоу немає кому.

Холостячка

Стало відомо, чи залишилися разом Холостячка Злата Огнєвіч і Андрій Задворний
Українські розважальні шоу, за якими всі сумують. Злата Огнєвіч і Андрій Задворний

Телеканал СТБ поніс неймовірні збитки після 24 лютого. У виробництво було запущено безліч проєктів, але далеко не всі вони змогли вийти на екрани. Втім, “Холостяка” продюсери змогли вибороти. Так, дане шоу глядачі могли побачити восени 2022-го. Але жіноча версія програми досі не знімається.

Х-Фактор

Логотип проекту Х-фактор
Українські розважальні шоу, за якими всі сумують. Логотип проекту Х-фактор

Ця програма була ідеальною платформою для безлічі артистів, які хотіли швидко прославитися та зарекомендувати себе в шоу-бізнесі. Звісно, на даний момент в Україні не на часі виробництво нових знаменитостей.

Топ-модель по-українськи

Супер топ-модель по-українськи
Українські розважальні шоу, за якими всі сумують

Фанати даного шоу очікували, що 7-й сезон вийде на екрани 2022-го. Звісно, у долі були свої плани на цей рахунок. Втім, існують всі шанси, що проєкт вийде на екрани у військовий період, тим паче, що його цілком реально створити у подібних умовах.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.