Зіркові білоручки: Катя Репяхова, Ксенія Мішина, Остапчук та інші зірки, які замовляють прибирання на дім

Знаменитості за гонитвою до гарного життя, обожнюють не тільки засинати та прокидатися в розкішних умовах, а й в чистих апартаментах, тому нерідко вдаються до послуг професіональних клінерів.

У сучасному світі активного розвитку нікого не здивуєш появою хатніх працівників у власній оселі, однак деякі зірки шоу-бізнесу взагалі не уявляють своє життя з інвентарем прибирання, тому їх досить часто виручає замовлення послуг прибиральниць.

Відома українська акторка Ксенія Мішина через активні графіки знімань, постійні перельоти до інших країн світу найняла до роботи не тільки хатню працівницю, а в першочергово няню для сина Платона, яка стала для хлопчика другою “бабусею”. Нещодавно зірка оприлюднила, як помічниця зустріла Ксенію з сином після відпочинку, з кульками та святковим тортом після її дня народження.

Ксенія Мішина
Зірки, які замовляють прибирання на дім

Катерина Репяхова – четверта дружина Віктора Павліка, яка стала відомою через власного чоловіка та блогерську діяльність. Після розвитку соціальних мереж, заснування дитячого магазина, якого назвала на честь синочка Михайла  – mimish, жінка не має достатнього часу, аби прибирати оселю всієї родини, тому також звертається за допомогою до послуг клінінгових компаній.

Катя Репяхова
Зірки, які замовляють прибирання на дім

Шоумен Володимир Остапчук відзначився у медійному світі через скандальні розлучення та деталі, які згодом показувалися назовні. Нова молода обраниця телеведучого Катерина Полтавська нещодавно подякувала працівникам компанії “Uberem” за якісний сервіс, відмінне прибирання всієї квартири та охайно розкладене по поличках шафи колекцію кросівок.

Катерина Полтавська
Зірки, які замовляють прибирання на дім

Найбагатша співачка України Камалія ніколи не приховувала, що має в складі 6 охоронців, 4 няні для дітей та 4 садівників. Ресторатор Микола Тищенко та його колега Тетяна Литвинова теж поділилися, що мають домашніх працівників. Колишній ревізор розповів, окрім найманого одного помічника йому допомагає ще й молодший син.

Литвинова теж має одну хатню робітницю, однак для неї вона стала справжнім членом сім’ї, яка завжди знає, як допомогти, дати правильну пораду та вислухати.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?