Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин розповів, як повернувся до своєї творчості: “Щось з цього вийде”

Роман Сасанчин з самого дитинства вважається зірковим хлопчиком, адже у віці 10-ти років він здобув чесну перемогу у талант-шоу "Голос крїни.Діти". Тоді це було у команді Тіни Кароль.

Наразі Роман вже доволі дорослий чоловік, у якого є своя родина, робота та життєві клопоти. Звісно, багато хто досі вважає, що поява дитини у такому юному віці — це великий ризик, та насправді головне зовсім не вік, а готовність до того, щоб стати батьками. Іванна з Романом були готові до появи маленького чуда у своєму житті.

Родина Роми
Родина Роми

Загалом співак вважає, що краще народити дитину якомога раніше, щоб всі сили, які є у молодому віці присвятити безсонним ночам та вихованню дитини. І зараз все так і відбувається. Сасанчин бере активну участь у вихованні своєї донечки, але як і в більшості родин, дитина здебільшого на молодій матусі. І це абсолютно нормально.

Та не завжди можна розкрити свій потенціал на повну, коли у тебе є родина. Саме тому Роман з Іванною прийняли доволі важке для себе рішення. Річ в тому, що молоде подружжя домовилося про те, що Іванна з Елізабет поїдуть на деякий час у Польщу до сестри Іванни, а Рома спробує ризикнути й відновити свою творчу кар’єру.

Це рішення вони прийняли разом і дружина Романа розуміла, що це йому необхідно. Тому, поки Іванна була за кордоном  життя Роми бурхливо вело його у вірному напрямку. І про це він розповів у своєму останньому пості.

“Їхавши до столиці, дорогою була сильна тривожність на серці й постійне запитання собі – “А що ж робити??”. І в один момент в голові прийшло, можливо для когось дивне, але таке правильне та важливе рішення – “Ісусе, я більше не хочу покладатись на свій розум, на свої плани чи роздуми, все те, що зараз відбувається, я хочу віддати у твої руки! Веди мене за собою, все своє життя я довіряю тобі”. Просто щоб ви розуміли наскільки чітко, неймовірно та з якою скорістю почався складатись пазл”

Згодом Ромі допомогла розмова з другом, який порадив йому не лише писати для когось, а співати самому.

“Мій друг Андрій сказав: Слухай, творити пісні для когось ти завжди встигнеш, але набагато краще буде, коли сам почнеш співати! Мій друг дитинства – Саша зацікавився твоєю творчістю та має бажання тобі допомогти у цій справі. Давай, я вас познайомлю і, можливо, щось з цього вийде. Так, ми познайомились з моїм сьогоднішнім партнером – Олександром, про все домовились та взялись за активну роботу, за що безмежно йому вдячний. Сам початок процесу ви вже напевно побачили, а далі пропоную вам спостерігати” – написав Сасанчин.

Отже, його шлях почався дуже неочікувано та магічно, тому, можна вітати родину Сасанчин, адже їхній ризик здійснився.

Схожі статті

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.