Даша Астаф’єва присоромила хворого Олега Винника, який не стригся за час війни: “Це просто мем”

Відома українська модель та співачка Даша Астаф'єва публічно відреагувала на зміни у зовнішності Олега Винника. Що думає про побачене знаменитість?

Після 24 лютого знаменитий український виконавець Олег Винник зник з інформаційного простору та більше, ніж півтора року не виходив на зв’язок. До відсутності артиста звикли. Зокрема, його колеги по цеху вже почали вільно обговорювати його журналістами та ділитися своїми думками стосовно імовірного повернення, а також його хвороби, яка нібито і стала причиною еміграції.

Даша Астаф’єва присоромила хворого Олега Винника

Приховував недугу, а вона вилізла: стало відомо, чим насправді хворіє Олег Винник
Даша Астаф’єва присоромила хворого Олега Винника

І лише влітку 2023-го Олег дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому постав зі змінами у зовнішності. У артиста відросло волосся та змінило колір.

Глядачі скептично поставилися до всього почутого від зірки. Хоча знаменитість і намагався пояснити, що робив і де був, повернути довіру аудиторії йому не вдалося. Але і колеги поставилися до почутого досить цікаво. Наприклад, нещодавно Даша Астаф’єва публічно пригадала про Олега та висміяла його інтерв’ю.

“Яка це влада – бути впізнаваною людиною і як це круто, коли ти можеш завдяки цьому зробити збір, допомогти людині, підтримати. Це і є магія того, що ти вибраний небом, ти зірка. А не ось ті зірки, які мають проблеми: “Я за всю війну ні разу не сходив до перукаря”. Це просто мем. Я про Винника”

Нагадуємо, що Даша Астаф’єва після початку повномасштабної війни залишилася на території України так не покидала її. Зірка сконцентрувала усі свої зусилля на фізичній роботі. Зокрема вона багато місяців чистила картоплю у столові, яка годувала переселенців та захисників. Вчинок Даші став доволі відомим в українському шоу-бізнесі, адже неодноразово знаменитості пригадували, як модель, яка колись підкорила увесь світ своєю красою закрила очі на все та пішла працювати, щоб допомогти людям.

У той самий час Олег Винник знаходився за кордоном та нібито лікувався від хвороби. Діагноз артист досі не хоче озвучувати. Однак, неодноразово зірка нагадував про те, що передав безліч автомобілей на передову, і усі вони відрізняються якістю та робочим потенціалом. Зараз Олег має певні проблеми з фондом через розірвання контракту з продюсером.

Схожі статті

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?