Стало відоме ім’я четвертого тренера “Голосу країни-13”: талановита співачка, яка вже здобула перемогу

Шоу талантів "Голос країни" вже 13-й рік поспіль дає змогу молодим артистам спробувати свої сили та показати в першу чергу собі, на що вони здатні.

Голос – це не просто проєкт, це ціле життя, адже там відбувається неймовірна кількість подій, які змінюють життя на краще. Це шоу для людей і про людей. Воно надає крила і нові можливості. Уявити тільки, вся країна чує твій голос, а зіркові тренери обирають тебе серцем, і все це через твій чарівний голос, що має певну магічність в собі.

Новий сезон вже активно готується до створення. Продюсери та вся команда плідно працюють і готують для улюблених глядачів щось особливе. Адже зараз у нас особливі часи.

Так, новий “Голос країни” зазвучить по-новому, з новими тренерами, з новими учасниками та концепцією. Тепер це ще більш народне шоу, яке буде розривати наші глядацькі серця.

Оскільки підготовка до зйомок вже майже добігає кінця, то розсекречені всі імена зіркових тренерів. Цю інтригу продюсери тримали довго і кожного тренера оголошували окремо.

Отже, першою тренеркою стала відома фронтвумен єдиного ліричного рок-гурту The Hardkiss” Юлія Саніна. Її давно хотіли бачити у цьому кріслі, але щось не виходило.

Другим тренером став дуже колоритний, унікальний і неймовірно талановитий співак Артем Пивоваров. Його тренерства хотіли глядачі і тепер він є частиною цього великого і важливого проєкту.

Третій тренер – це продюсер лейблу ENKO, він же Килиммен у гурті KALUSH Іван Клименко. Цей чоловік точно зможе розгледіти справжні таланти.

І лише сьогодні продюсери нарешті оголосили, що четвертим тренером “Голосу країни-13” стала улюблениця публіки Надя Дорофєєва.

Для дівчини це вже не вперше, тому вона чудово розуміє, що на неї чекає і готова прийняти цей виклик та довести, що вона гідна перемоги і зараз.

Схожі статті

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьма

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?