Молода зірка 1+1 Наталія Островська розсекретила стать свого довгоочікуваного первістка: “Чоловік вгадав”

Ведуча новин на каналі 1+1 Наталія Островська наприкінці червня оголосила на всю країну про свою першу вагітність. Звісно носити дитину під серцем під час війни – це справжній героїзм.

Островська досить швидко стала справжньою зіркою українського телебачення. Вона веде ТСН новини та робить це дуже професійно, хоча починала дівчина з посади кореспондента і це теж неймовірно складно. Наталя демонструвала свій професіоналізм і стала помітною для продюсерів. Тому, тепер Наталка працює у студії та без неї вже неможливо уявити ефіри.

Але зараз у молодої жінки нові турботи, адже вона при надії і чекає на первістка. Цю новину жінка разом зі своїм чоловіком оберігала і не хотіла казати про це раніше, адже не була готова сповіщати всю країну такою особистою подією.

Для родини Островської це надзвичайно важлива подія, яка перегорнула все їхнє життя. Адже тепер їх буде троє. Щоправда, до певного періоду Наталя не знала, на кого чекає. А днями зірка ТСН влаштувала гендер-паті, де вони з чоловіком та  їхні друзі дізналися, хто буде у пари.

Отже, гості та самі батьки намагалися здогадатися та голосували хто буде у родини дівчинка чи хлопчик. Та дізнатися стать первістка вони змогли тоді, коли друзі подружжя запалили кольоровий дим, він був рожевим, а це означає, що вони стануть батьками дівчинки. І чоловік Наталі відчував це серцем, про це Наталя розповіла дуже ніжно.

“Мій чоловік одразу, як дізнався про вагітність, сказав, що буде дівчинка. Вгадав. Я чомусь думала, що хлопчик. Але мені наснився сон, в якому я побачила маленьку дівчинку. Тоді й зрозуміла, що, напевно, таки буде донечка”  – розповіла Островська.

Наталя Островська чекає на дівчинку

Також дівчина додала, що головне аби дитина була здорова та щаслива. Проте, вже знаючи про стать свого первістка Наталя ще не обрала ім’я для своєї принцеси, але варіанти вже є. Тому, обирати ім’я для своєї дитини пара буде вже тоді, коли поглянуть на неї і вирішать.

Схожі статті

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.