Дружина 21-річного Романа Сасанчина ощасливила чоловіка радісною новиною: “Підтвердили мою вагітність”

Іванна Сасанчин молода, цікава блогерка, яка є законною дружиною двукраиного переможця українського талант-шоу "Голос країни" Романа Сасанчина.

Іванна – молода мама, яка, власне, демонструє майже все, що відбувається в її житті та у житті її родини. Здебільшого дівчина його проводить зі своєю донечкою від Роми Елізабет. Адже вона ще зовсім маленька і постійно потребує уваги до себе.

Родина Сасанчина
Родина Сасанчина

Іванна досить відкрита людина, оскільки вона опанувала професію блогера, має ділитися цікавими новинами зі свого життя. Звичайний контент Сасанчиної – це мамські будні. Дівчині подобається ділитися своїм досвідом та бути корисною зі своїми порадами для інших.

Як і всі матусі Іванна любить спостерігати за тим, як росте її донька та, звісно, пригадувати моменти з минулого, бо діти ростуть неймовірно швидко. Так, наприклад нещодавно вона пригадала, як виглядала на другому місяці вагітності.

А тепер Іванна виклала історію, де вона має підтвердження своєї вагітності. Це сталося 26 квітня 2021 року.

“В цей день підтвердили мою вагітність, я тоді була на 7 небі від щастя. До цього дня, я дуже переживала, що не зможу мати дітей, так, як дуже багато лікарів мені про це говорили. У мене були дуже сильні гормональні збої та місячні у мене були раз в декілька місяців. Тому, цей день для мене нагадали в моєму серці” – написала Іванна.

Сторіс Іванни 

Виходить, що для дівчини день, коли вона дізналась, що завагітніла – став найщасливішим в житті. А Роман повністю її Людина і батько її дитини. А це насправді якась космічна магія, коли лікарі в один голос кажуть вже діагноз, а потім ти зустрічаєш людину, яка доводить, що все в цьому світі можливо, варто лише знайти своє.

Схожі статті

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.