Другої Кацуріної не буде: Надя Дорофєєва відмовилась брати прізвище свого нового чоловіка Михайла

Надя Дорофєєва відома українська співачка, яка стала відомою багато років тому і з того часу є однією з найцікавіших та сучасних артисток українського шоу-бізнесу. Її життя і творчість є дуже цікавими для аудиторії.

Дорофєєва двічі виходила заміж, але її весілля дуже відрізняються одне від одного, оскільки вперше Надя вийшла заміж у дуже молодому віці за свого колегу Володимира Дантеса, з яким прожила цілих 10 років. За цей час вони обидва розвивалися й дуже допомагали одне одному, підтримували та росли разом.

Дорофєєва на власному весіллі у 2023 році
Дорофєєва на власному весіллі

Але в один момент, вони зрозуміли, що їхнє кохання вже зовсім не таке, яким було раніше. Вони поважають і люблять одне одного, але як друзі та дуже близькі люди, бо пів життя вони провели пліч-о-пліч. І коли люди все роблять разом, то вони часто звикають одне до одного настільки сильно, що їхня любов випаровується.

Надя стала відомою під власним прізвищем і коли виходила заміж за Дантеса його прізвище не брала. Адже хотіла прославити свою родину під своїм прізвищем. І це дівчині вдалося на мільйон відсотків.

Та якщо робота залишається, то в особистому житті Дорофєєва пережила багато змін. Наприклад, дівчина днями вийшла заміж за Михайла Кацуріна, з яким вона зустрічається вже півтора роки.

Своє весілля молодята зіграли дуже тихо і таємно і лише згодом поділилися фотографіями зі своєї весільної церемонії. Видно, що пара є дуже щасливою в цей момент, але вони хотіли присвятити цю подію лише собі.

Надя не змінила призвище на Кацуріну
Надя не змінила призвище на Кацуріну

А от прізвище Кацуріна Надя не братиме, оскільки вона все життя ходить лише під своїм прізвищем. Саме воно принесло їй відомість та вона звикла до нього і не хоче нічого змінювати навіть у паспорті. Тож, Надя навіки залишиться Дорофєєвою і жоден шлюб не змусить її змінити своє прізвище на чоловіче.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?