“Прямую до лікаря”: Дантес після таємного весілля Дорофєєвої збентежив новиною – графік 35-річного артиста

Співак Володимир Дантес після таємного весілля його колишньої дружини Наді Дорофєєвої запевнив, що зміг пережити розрив стосунків, відпустив минуле та не тримає ніяких образ.

Нещодавно Володимир Дантес відверто поспілкувався з відомою телеведучою Машею Єфросиніною й надав відповіді на цікаві питання, які бентежили довгий час. Так, співак зізнався, що молодята не запросили його на своє весілля. Сам шоумен вважає це дивним йти на урочистість узаконення стосунків його колишньої дружини та друга.

Єфросиніна поцікавилася, чи залишилися образи у Дантеса на ексдружину, адже за період багаторічної історії кохання колишні не мали спільного дуету. Натомість Маші образливо, що Надя з Мішею менш ніж за рік стосунків записали трек “Щоб не було”, який майже відразу став хітом.

Володимир Дантес зізнався, чому не пішов на фронт
Дантес після таємного весілля Дорофєєвої збентежив новиною

Володимир Дантес запевняє, що ставиться до цього нормально, як до творчого питання. Щобільше, він зміг пережити розлучення, відпустити минуле та не тримає ніяких образ на колишню Надю Дорофєєву. Наразі він продовжує працювати, забезпечуючи комфортне життя новій коханій Даші та її дітям, допомагати звичайним громадянам та Збройним силам України донатами.

Нещодавно відомий український співак Володимир Дантес у своєму блозі в Instagram розповів про напружений графік 35-річного артиста, плани на робочий день та похід до лікаря, втім, причину візиту до фахівця медицини повідомляти не став. Додав, що після всіх справ його чекає поїздка в Луцьк.

“Графік сьогоднішній: зараз прямую до лікаря, потім зал, потім автобус і їдемо в Луцьк, щоб зробити там пожежу. І найголовніше – це прочитати новини”, – розповів Володимир.

Дантес після таємного весілля Дорофєєвої збентежив новиною

Нерідко зірки українського шоу-бізнесу для досягнення мети та результатів в кар’єрі невпинно працюють над собою, улюбленою справою та ще паралельно займаються благодійністю, аби допомагати Україні наблизити народ до перемоги.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.