Вона влаштовує жіночі бранчі, а він будує будинок: як змінилося життя Горняк і Остапчука після розлучення

Розлучення – це доволі важкий процес, навіть, якщо він є запланованим та спокійним. Оскільки ти все одно втрачаєш частину свого життя, яку прожив з певною людиною і відчував щось до неї.

Екс-подружжя Володимира Остапчука і Христини Горняк було неймовірно яскравим та гармонійним. Під час свого шлюбу вони завжди викладали яскраві сімейні відео, які були заряджені щастям та позитивом. Було видно наскільки їм комфортно одне з одним і яке сильне їхнє кохання.

Горняк та Остапчук
Горняк та Остапчук

Але одного дня все перегорнулося, але причин ніхто й досі не знає, оскільки Христина і Володимир вирішили не виносити на загал свої проблеми. Та розлучення стало неминучим. Спочатку пара просто почала окремо жити, Христина поїхала у Відень, а Остапчук залишився у Києві. Вони обидва не хотіли бачитись та розмовляти одне з одним. Їхній розлад у стосунках якраз припав на Дні народження, і вони не вітали одне одного, це теж стало приводом думати, що між парою пробігла чорна кішка. А на річницю шлюбу Горняк заявила, що вони розлучаються.

Зараз Христина та Володимир чужі люди, вони не спілкуються, не вирішують жодних питань особисто. Навіть питання з розподілом будинку вирішується через адвокатів. А це значить, що розійшлися вони не на позитивній ноті.

Проте кожен живе своїм новим життям. У ведучого вже давно роман з молодою обраницею Катериною, і з нею чоловік став спокійним, щасливим та домашнім. Їхні стосунки неймовірно гармонійні та чесні.

А от Горняк продовжує займатися своїм розвитком, вона організовує жіночі бранчі ORA, як в Києві, так і за кордоном. І це дуже гарно, оскільки таким чином Христина наповнює дівчат і наповнюється сама новою енергією та знаннями, які допомагають рухатися далі по життю.

Хто зайняв місце Остапчука у серці Горняк
Як склалося життя Остапчука і Горняк після розлучення

Тож, життя обох колишніх налагоджене та досить гармонійне, оскільки вони сміливо крокують вперед і продовжують розвиватися, тільки вже окремо одне від одного.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.