“Хтось є”: кохана Романа Свечкоренка з “Холостячки-2” вразила реакцією на проблеми в спальні з обранцем

Екс-учасник романтичного шоу "Холостячка-2" Роман Свечкоренко та його кохана вразили реакцією на запитання про відсутність близькості між партнерами.

 

Один з найулюбленіших учасників “Холостячки” серед аудиторії це Роман Свечкоренко. Психолог зміг побудувати не тільки доволі легкі та взаємно наповнені повагою стосунки з Златою Огнєвич, але й отримати довіру публіки. І хоча Роман отримав другий шанс від головної героїні і потрапив до фіналу, завоювати її серце йому не вдалося.

Кохана Романа Свечкоренка вразила реакцією на проблеми в спальні

Наречена Свечкоренко зізналась, що вона бі
Кохана Романа Свечкоренка вразила реакцією на проблеми в спальні

Невдовзі після завершення зйомок герой зміг знайти своє кохання. Мова йде про красуню Валерію, яка стала спочатку його дівчиною, з якою він активно знімав контент для свого блогу в соціальній мережі Instagram, а потім отримала від нього і пропозицію руки і серця.

Рома Свечкоренко натякнув на вагітність нареченої
Кохана Романа Свечкоренка вразила реакцією на проблеми в спальні

На публіці молоді люди часто з’являються разом, так і на новий випуск програми “Мекнув — питайте” вони прийшли разом. А от темою обговорення було питання, яке дуже цікавить глядачів. Примітно, що Роман відчував себе як риба у воді, адже його знання психології та в медицині прекрасно вписувалися у дискусію.

В якийсь момент зірки отримали від глядачки питання, чи дійсно якщо жінка не має близькості зі своїм чоловіком протягом 2 років, то в нього є інша. Валерія одразу ж заявила про те, що імовірніше за все так і є.

“Я би порадив би мабуть розходитись. Я думаю, що не зраджує. Це не показник”, — заявив Роман.

Володимир Остапчук тим часом порадив парі поговорити та знайти вихід із ситуації, ане замовчувати проблему і чекати, коли стане зрозуміло, що відбувається в стосунках. В свою чергу Валерія зізналася, що не змогла б витримати таких взаємин навіть місяць.

“Для мене навіть тиждень — це щось, хтось є. Це не показник, дійсно. Якби я потрапила у таку ситуацію… Я не знаю якби я туди потрапила, звичайно. Але я би не витримала, дійсно, мені би було дуже складно. Я би вже через місяць все, пока!”, — зізналася дівчина.

Окрему увагу редактори шоу звернули на те, що спочатку наречена Романа заявила, що чоловік скоріше за все зраджує, але почувши думку коханого, підтвердила, що це не показник.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.