Чоловік померлої Руслани Писанки Ігор Ісаков поділився її улюбленою стравою – згадує кохану і продовжує любити

Вже рік українська публіка живе з пам'яттю в серці про легендарну акторку та телеведучу Руслану Писанку, утім, чоловік продовжує любити кохану та поділився з пресою найтеплішими спогадами.

У липні 2022 року стало відомо про загибель легендарної артистки українського телебачення Руслани Писанки, що стало повним шоком та неочікуваністю для поціновувачів якісних кінопроєктів.

З агресивною стадією раку знаменитість боролася усіма силами. Чоловік Ігор Ісаков зізнався, що дружина мала велику жагу до життя, тому робила все, що було в її силах. Запущена форма раку дала своє і забрала від нашого світу улюбленицю багатьох українців.

Руслана Писанка із чоловіком
Чоловік померлої Руслани Писанки Ігор Ісаков поділився її улюбленою стравою

Ексклюзивно для програми ЖВЛ чоловік Руслани Писанки на честь пам’яті дружини вирішив приготувати улюблений борщ коханої та розповів про секрети в приготуванні, якими разом користувалася їхня родина.

Зізнався, що Руслана обожнювала кулінарити, а ще вважає її борщ – однією з фірмових страв, які любила готувати його жінка. В перші роковини Ігор вирішив пригощати рідних та близьких саме цією стравою за рецептом самої знаменитості. Згадав, як дружина збирала до купи всі інгредієнти, а він їх чистив.

Ігор Ісаков назавжди запам’ятав той момент, коли зірка зателефонувала та повідомила про свою недугу. Чоловік відразу підтримав Руслану, а ще вони твердо вирішили, що обов’язково здолають всі випробування.

Після смерті Писанки чоловік зізнався, що кохана почала рідше йому снитися, втім, подумки він продовжує їй дякувати за прекрасні подружні роки, а ще радиться, особливо, коли довелося розв’язувати питання у відбудові зруйнованого вогнем їхнього будинку.

За рік існування без Руслани Писанки Ігор Ісаков розповів, що намагається відпустити її зі своїх думок, але поки зробити це досить складно.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.